Life

Presupusa iubită a lui Alex Leonte, detalii despre relația cu fostul lui Theo Rose: „Timpul o să spună multe”

După ce a fost surprinsă la brațul lui Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, Manuela Lupașcu a oferit câteva declarații despre ea și nepotul lui Nea Marin.
14.10.2022 | 13:57
Presupusa iubita a lui Alex Leonte detalii despre relatia cu fostul lui Theo Rose Timpul o sa spuna multe
Manuela Lupașcu și Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, au fost surprinși împreună. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul iubit al lui Theo Rose, Alex Leonte, a fost surprins zilele trecute alături de Manuela Lupașcu, o cunoscută creatoare de conținut din mediul online. Tânăra a oferit câteva declarații, scurte, despre ce se întâmplă între ea și fostul partener de viață al antrenoarei de la Vocea României.

Presupusa iubită a lui Alex Leonte, dezvăluiri despre ce se întâmplă între ea și fostul lui Theo Rose, antrenoarea de la Vocea României

La sfârșitul lunii iulie, vestea că Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit după cinci ani de relație i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi. Atunci, antrenoarea de la Vocea României a fost surprinsă sărutându-se cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul. 

ADVERTISEMENT

Ulterior, ambii au confirmat separarea, iar nepotul lui Nea Marin a susținut faptul că decizia a fost una de comun acord. 

Acum, la câteva luni bune de când relația s-a încheiat, atât Theo Rose și Alex Leonte par că și-au refăcut viața sau că încearcă acest lucru.

ADVERTISEMENT

„Timpul o să spună multe”

Dacă Theo Rose se declară fericită alături de Angel Damian, fostul său iubit a fost surprins zilele trecute alături de Manuela Lupașcu, o cunoscută creatoare de conținut din mediul online.

Conform imaginilor și informațiilor publicate de CanCan, ei au petrecut mai multe ore la o cafenea, de unde au plecat împreună.

ADVERTISEMENT

Prezentă la un eveniment monden, Manuela Lupașcu a oferit și câteva declarații succinte despre presupusa relație cu Alex Leonte. Ea nu a confirmat, dar nici nu a infirmat legătura cu fostul iubit al lui Theo Rose.

„O să vedem, timpul o să spună multe. Dacă m-ați urmărit de-a lungul timpului, viața personală am ținut-o un pic pentru mine. Îi mai ținem un pic să fiarbă (n.r pe curioși)”, a declarat Manuela Lupașcu pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

Manuela Lupașcu este cunoscută în mediul online

Manuela Lupașcu se numără printre influencerii de succes din România. Tânără a vorbit despre acest lucru și a mărturisit că lucrurile nu sunt deloc atât de ușoare precum par din exterior.

„Nu este nimic gratis, chiar și postările noastre vin la un cost. Noi dăm mai departe din banii pe care îi primim. Sunt fotografi, studiouri pe care trebuie să le plătim, plus timpul, costă cel mai mult.

Cred că, cumva, sunt ore bune. Dacă stau să mă uit pe telefon, cred că acolo se văd cel mai mult, undeva la 6 ore. Sunt cele pe care eu le petrec pe contul meu, dar și pe alte conturi pentru a găsi inspirația necesară”, a afirmat presupusa iubită a lui Alex Leonte.

Totodată, Manuela nu refuză nici posibilitatea de a trece de la online la televiziune, însă consideră că pentru a face asta este nevoie de un  proiect care să i se potrivească.

„Cred că la un moment dat vine firesc. Foarte multe din colegele mele s-au mutat și pe partea de TV, însă cred că trebuie să-ți găsești cumva formatul care să ți se potrivească. În cazul meu a fost  vorba de plictiseală, aveam mult timp liber la dispoziție și am început să-mi fac poze și să le postez pe internet”, a susținut Manuela Lupașcu.

 

ADVERTISEMENT
Tags: