News

Presupusul criminal din Caracal, părăsit de familie. Ce i-ar fi făcut Gheorghe Dincă soţiei sale

26.07.2019 | 21:11
Presupusul criminal din Caracal parasit de familie Ce iar fi facut Gheorghe Dinca sotiei sale
Gheorghe Dincă, presupusul criminal al fetițelor din Caracal. Sursa foto: observator.tv

Au ieșit la iveală o serie de amănunte incredibile din viața mecanicului auto care a măcelărit, pur și simplu cu sânge rece mai multe fetițe. În vârstă de 65 de ani, Gheorghe Dincă, pe numele său, este însurat și, mai mult decât atât, din acest mariaj au rezultat 4 copii, cu care bărbatul nu se află, însă, în cele mai bune relații. Soția s-a stabilit în Italia, împreună cu cei trei băieți, în vreme ce fata a preferat să rămână în țară, la Timișoara, potrivit libertatea.ro

Criminalul din Caracal și-ar fi bătut soția

În plus, potrivit mărturiilor vecinilor, firea sa violentă și-ar fi făcut simțită prezența și în sânul familiei. Mai concret, oamenii susțin că bărbatul i-ar fi administrat partnerei sale de viață o porție zdravănă de bătaie, în momentul în care aceasta s-a întors pentru ultima oară în țară.

În ciuda acestor lucruri, vecinii se declară șocați de crimele pe care le-a comis Gheorghe Dincă, mărturisind că nu s-ar fi așteptat niciodată ca bătrânelul să recurgă la astfel de fapte reprobabile. Bărbatul a fost reținut de oamenii legii și urmează acum să fie pus sub acuzare.

Vecinii lui Gheorghe Dincă sunt șocați de crimele bărbatului. Sursa foto: observator.tv
Vecinii lui Gheorghe Dincă sunt șocați de crimele bărbatului. Sursa foto: observator.tv

Gheorghe Dincă adoră filmele de groază

Totodată, persoanele aflate în apropierea locuinței criminalului din Caracal susțin că Gheorghe Dincă nu a trezit niciodată suspiciuni, însă, crimele pe care le-a săvârșit par desprinse din scenariile filmelor de groază, pelicule pe care adora, pur și simplu, să le urmărească.

Îl cunosc de când eram copil, un om respectuos, saluta, ce să vă zic, un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri”, au declarat vecinii bărbatului.