Sport

Pretențiile lui Tomas Ryde! Fostul selecționer cere 40.000 de euro după ce a fost demis

09.03.2020 | 13:55
Pretentiile lui Tomas Ryde Fostul selectioner cere 40000 de euro dupa ce a fost demis
ADVERTISEMENT

Tomas Ryde, fostul selecționer al naționalei de handbal feminin, a fost demis în urmă cu aproximativ două luni, dar cere achitarea sumei de 40.000 de euro pentru a renunța la judecată, conform prosport.ro.

Tomas Ryde cere 40.000 de euro după ce a fost demis

Tomas Ryde, fostul selecționer al naționalei de handbal feminin, a cerut achitarea sumei de 40.000 de euro, caz în care ar renunța la acționarea în judecată. Ryde a reacționat în presa din Suedia după ce a fost demis de la „cârma” naționalei:

ADVERTISEMENT

„Am venit cu Raportul de la Campionatul Mondial, pe care l-am dat tuturor antrenorilor și liderilor federației. Am întrebat dacă l-au citit, nu au făcut-o. Așadar, Cristina Varzaru a trebuit să citească rezumatul de trei pagini.

Textul a descris puțin ce s-a întâmplat la Campionatul Mondial, schimbările din componența echipei și cum am crezut că vom merge mai departe cu echipa națională. Înainte de a discuta despre viitor, criticile au început să se întețească.

ADVERTISEMENT

Bogdan Burcea a susținut că am jucat defensiv în mai multe meciuri. Apoi a început să mă critice Tadici. Că nu vorbesc și limba română, că am fost prea liniștit. A urmat apoi o expunere de şapte minute, că sunt suedez şi că am pierdut cu Suedia, s-a spus că i-am oferit un loc în turneul preolimpic”.

„Am fost condamnat, dar nu am spus nimic”

„Curând, Bogdan Burcea a ridicat mâna și a sugerat ca România trebuie să schimbe antrenorul. A propus un vot, în care 11 dintre antrenori trebuie să-și exprime opțiunile. Șapte persoane au votat pentru ca Tomas Ryde să plece.

ADVERTISEMENT

Am fost condamnat, dar nu am spus nimic. Le-am transmis doar: Noroc în viitor, știți ce responsabilitate aveți. Asigurați-vă că bateți Muntenegru! Am zâmbit, am dat mâna cu președintele Dedu și apoi am părăsit încăperea și am plecat cu un Uber la aeroport”, a mai spus Tomas Ryde în presa din Suedia.