Fotbal intern

Preţul cerut de Ionuţ Negoiţă pentru a vinde Dinamo: 8 milioane de euro! Negociază cu grecul Konstantinos Tsakiris, care vrea să pună şi antrenor!

05.11.2018 | 21:07
Pretul cerut de Ionut Negoita pentru a vinde Dinamo 8 milioane de euro Negociaza cu grecul Konstantinos Tsakiris care vrea sa puna si antrenor
Ionuţ Negoiţă preţ Dinamo vinde grec

Ionuţ Negoiţă pare destul de aproape să vândă Dinamo. Zilele acestea, la Bucureşti a venit grecul Konstantinos Tsakiris, omul cu care patronul “câinilor” negociază de zor vânzarea clubului. Cei doi au discutat, iar informaţiile FANATIK.RO spun că deja s-a stabilit şi un preţ, din partea lui Negoiţă, pentru vânzarea clubului.


UPDATE Imagini cu Apostolos Mantzios, antrenorul pe care Konstantinos Tsakiris, omul care vrea să cumpere Dinamo de la Negoiță, ar dori să îl pună în locul lui Mircea Rednic.

Apostolis Mantzios, prezent la meciul FC Voluntari – Dinamo

8 milioane de euro a cerut patronul de la RIN pentru a ceda pachetul majoritar de acţiuni al lui Dinamo. Tsakiris urma să vină şi la meciul de duminică seara, împotriva celor de la Voluntari, însă, în cele din urmă, a invocat oboseala după întâlnirile de afaceri pe care le-ar fi avut în Bucureşti, inclusiv cea cu Negoiţă, pentru a rămâne la hotel.

Apostolos Mantzios e antrenorul pe care omul care ar putea fi patron la Dinamo l-a trimis la Voluntari-Dinamo
Apostolos Mantzios e antrenorul pe care omul care ar putea fi patron la Dinamo l-a trimis la Voluntari-Dinamo

Preţul cerut de Negoiţă nu l-a speriat pe grec: şi-a trimis şi antrenorul la înaintare, pe Apostolos Mantzios!

Konstantinos Tsakiris nu a venit la meci, însă a avut o delegaţie la Voluntari – Dinamo: Narcis Răducan a fost cel care i-a condus pe Antonis Antoniou (agent de jucători şi organizator de turnee, care lucrează de ani de zile cu echipele din România, cărora le asigură cantonamentele de vară de obicei) şi pe un personaj mai puţin cunoscut românilor. Numele lui este Apostolos Mantzios, cel care este un apropiat al lui Tsakiris şi a fost tehnician la Panionios Atena, pe vremea când acesta din urmă era proprietarul clubului. Mantzios a mai condus în carieră pe Kerkyra, Pantrakhikos, Apollon Smyrnis şi Levadiakos în campionatul Greciei.

Konstantinos Tsakiris e omul căruia Ionuţ Negoiţă îi cere 8 milioane de euro pe club
Konstantinos Tsakiris e omul căruia Ionuţ Negoiţă îi cere 8 milioane de euro pe club

Cine e Konstantinos Tsakiris, omul căruia Negoiţă îi cere 8 milioane de euro pentru Dinamo

Tsakiris are 47 de ani, este, normal, armator, afacerea de transport maritim fiind moştenită de la tatăl său. 3,5 milioane de euro a dat pentru a cumpăra pe Panionios Atena, la începutul anilor 2000, însă n-a reuşit să obţină rezultate notabile. Vestea bună pentru fanii dinamovişti e că acesta a băgat bani în echipă, 35 de milioane de euro fiind cheltuiţi în cinci sezoane pentru transferuri şi salarii, Alvaro Recoba fiind cel mai important nume. Vestea proastă pentru suporterii “câinilor” e că rezultatele au fost inexistente, după cum anunţa gsp.ro.