Sport

Prețul derizoriu pe care Barcelona îl va plăti pentru Azpilicueta. Ce alt jucător de la Chelsea mai vor catalanii

Barcelona și Chelsea sunt foarte aproape să oficializeze transferul lui Azpilicueta, internaționalul spaniol urmând să ajungă pe Camp Nou pentru un preț derizoriu: 8 milioane de euro!
11.07.2022 | 21:45
Pretul derizoriu pe care Barcelona il va plati pentru Azpilicueta Ce alt jucator de la Chelsea mai vor catalanii
Cesar Azpilicueta este foarte aproape de FC Barcelona, catalanii urmând să plătească un preț derizoriu pentru transferul său de la Chelsea. Foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a reușit încă să tranșeze și afacerile menite să-i asigure bugetul de trasferuri, Barcelona este foarte aproape să oficializeze transferul lui Cesar Azpilicueta. Jucătorul s-a înțeles cu catalanii încă din iarnă. Și chiar dacă Chelsea i-a activat clauza de prelungire până la 30 iunie 2023, internaționalul spaniol nu vrea să rămână la Londra.

8 milioane de euro, suma derizorie pe care Barcelona o va plăti pentru Cesar Azpilicueta

Potrivit AS, tratativele dintre FC Barcelona și Chelsea, legate de Azpilicueta, s-au intensificat. Fundașul se înțelesese cu foștii proprietari să se despartă amiabil în această vară. Chiar dacă, bifând condițiile contractuale, londonezii activaseră clauza de prelungire a acordului pentru încă un an.

ADVERTISEMENT

După ce Todd Boehly a preluat conducerea lui Chelsea, a încercat să-i schimbe decizia lui Azpilicueta. Acesta însă și-a reiterat poziția. Iar americanul a înțeles că trebuie săi permită să plece.

De altfel, ieri, proprietarul londonezilor s-a deplasat în Barcelona. Lucru semnalat de Gerard Romero, care a postat pe twitter imagini cu acesta pe principalul aeroport din Catalunya.

ADVERTISEMENT

Iar presa spaniolă oferă și suma de transfer. Este vorba de numai 8 milioane de euro. O valoare mai degrabă simbolică pentru un jucător de calibrul său.

De altfel, intenția Barcelonei este să îl prezinte oficial pe jucător în această săpătmână. Iar acesta să facă deplasarea în turneul american care începe în 16 iulie.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, AS scrie că în cadrul întâlnirii cu oficialii Barcelonei, nu doar situația lui Azpilicueta a fost luată în discuție. Ci și transferul celuilalt fundaș lateral aflat în vizorul lui Xavi, Marcos Alonso.

Pe de altă parte, Chelsea s-a înscris în cursa pentru Frenkie de Jong. Numai că, în cazul acestuia, lucrurile nu-s tocmai simple. Olandezul vrea să rămână la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

Iar în cazul unei eventuale plecări solicită despăgubiri de 17 milioane de euro. Diferența de contract pe care a acceptat să nu o primească temporar în timpul pandemiei.

ADVERTISEMENT
Tags: