Life

Prețul greu al despărțirii. Cât a slăbit Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobanașu

07.02.2021 | 15:56
Pretul greu al despartirii Cat a slabit Vlad Gherman dupa despartirea de Cristina Ciobanasu
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman plătește greu despărțirea de Cristina Ciobănașu. Actorul a slăbit șapte kilograme în doar șase zile. El și-a deschis sufletul în fața fanilor printr-un videoclip pe YouTube, unde ține un jurnal al zilelor de după ruptura relației de nouă ani.

Cei doi artiști și-au anunțat despărțirea la începutul acestei săptămâni printr-un videoclip distribuit pe rețelele de socializare. Ambii au precizat că vor rămâne prieteni.

ADVERTISEMENT

Între timp, fiecare încearcă să treacă peste primele zile de după despărțire cum poate. După cum chiar el a recunoscut, Vlad Gherman trece prin momente extrem de dificile.

Prețul greu al despărțirii. Cât a slăbit Vlad Gherman după despărțirea de Cristina Ciobanașu

„Așa începe această nouă călătorie. E interesant s-o iei de la zece, cel puțin așa simt”, explică actorul în debutul clipului pe care l-a postat.

ADVERTISEMENT

Vlad Gherman încearcă să explice de ce s-a făcut atât de multă publicitate din despărțirea prin care trec. El spune că toată relația lor a fost expusă astfel, iar cea mai corectă modalitate, față de cei ce le-au fost alături, să se despartă era tot public.

„Simt că fizic și psihic mi-am dat restart”, spune artistul. Ulterior despărțirii, tânărul s-a mutat. El povestește că a locuit de timp două săptămâni la sora lui, semn că ruptura din relație s-a petrecut înainte de anunțul celor doi. 

ADVERTISEMENT

„Sunt un pic cu cortul. Stau de două săptămâni la sora mea, am stat și pe la vărul meu. E o experiență interesantă, sincer, și extrem de benefică pentru mine în perioada asta. Ai nevoie de oameni care să-ți fie alături, să-ți ridice putin moralul și care să te ajute să treci un pic mai ușor peste…”, a mărturisit artistul.

„Am slăbit șapte kilograme.(…) Tot am burtă”, spune el, recunoscând că merge și la psiholog. „Niciodată nu ești pregătit să ieși din zona de confort. Cred că asta a fost problema. Ne așezasem amândoi pe ideea că nevoile noastre nu mai contează atât timp cât satisftacem nevoile celuilalt.”

ADVERTISEMENT

„Nici măcar asta nu am făcut, probabil să ăsta a fost cel mai grav lucru. Iar după anul 2020…mă abțin”, spune actorul. „Ne-am pierdut undeva pe drum, nu ne-am mai apreciat, nu mai eram mulțumiți de noi”, adaugă acesta.

ADVERTISEMENT