Fotbal international

Noul preţ al lui Andone după retrogradarea lui Depor! Clauza din contract

30.04.2018 | 10:49
Noul preţ al lui Andone după retrogradarea lui Depor! Clauza din contract
Florin Andone nu a salvat-o pe Deportivo de la retrogradare

Depotivo La Coruna, cu Florin Andone pe teren timp de patru minute, a fost învinsă de Barcelona, scor 2-4, iar formaţia din Galicia a retrogradat în liga a doua din Spania. Internaţionalul român are şanse mici să mai continue cu formaţia de pe “El Riazor”, în condiţiile în care poate fi transferat mult mai uşor din vară.

Conform spaniolilor de la Onda Cero, în urma retrogradării celor de la Deportivo La Coruna din La Liga, clauza de reziliere a lui Florin Andone scade de la 30 de milioane de euro la şase milioane de euro. În plus, Cordoba va primi 30% dintr-un viitor transfer al fotbalistului. Internaţionalul român nu este singurul care are o astfel de clauză în contract. Emre Colak beneficiază şi el de pe urma retrogradării echipei din Galicia.

Florin Andone, ţinut de Deportivo La Coruna ca să scape de retrogradare

Florin Andone a fost dorit de mai multe echipe din Premier League, însă Deportivo La Coruna nu a fost mulţumită de suma oferită şi l-a ţinut pe atacantul de 25 de ani în speranţa că se va salva de la retrogradare. In actualul sezon, internaţionalul român a marcat şase goluri în cele 28 de meciuri jucate.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri