Sport

Prețul lui Mauro Icardi a scăzut la jumătate! Cât mai valorează astăzi golgeterul lui Inter după scandal

02.04.2019 | 11:03
Pretul lui Mauro Icardi a scazut la jumatate Cat mai valoreaza astazi golgeterul lui Inter dupa scandal

Prețul lui Mauro Icardi a scăzut la jumătate! Golgeterul lui Inter a avut enorm de pierdut ca urmare a scandalului în care a intrat cu conducerea clubului și cu antrenorul Luciano Spalletti, după ce i-a fost retrasă banderola de căpitan. Consecințele sunt dintre cele mai neplăcute pentru jucător, dar și pentru Inter, care dacă va dori să îl vândă în vară nu o va putea face la valoarea clauzei de reziliere, care este de 110 milioane euro.

Prețul lui Mauro Icardi a scăzut la jumătate

În acest moment valoarea pe piața transferurilor a atacantului argentinian este undeva la cel mult 60 de milioane euro și, ceea ce este cel mai grav, nu există decât zvonuri referitoare la posibilele destinații. Concret, nici un club de top din Europa nu a făcut vreo ofertă oficială pentru golgeterul milanezilor, semn că urmele conflictului sunt mult mai profunde și că influența soției agent Wanda Nara nu este agreată de oficialii nici unei grupări importante de pe continent.

Mauro Icardi are 52 de zile de când nu a mai jucat un minut pentru Inter, dar se va afla pentru prima dată în lot și va lua loc pe banca de rezerve miercuri, 3 aprilie, în meciul din etapa intermediară din Serie A pe care nerazzurri îl vor juca acasă la Ionuț Radu, pe terenul lui Genoa. Deși îl are accidentat pe Lautaro Martinez Spalletti nu va va începe cu rebelul Icardi. Keita Balde va fi cel trimis pe teren, dar există perspectiva ca argentinianul să fie trimis pe teren pe parcursul jocului.

Mauro Icardi are peste 50 de zile de când nu a mai jucat pentru Inter
Mauro Icardi are peste 50 de zile de când nu a mai jucat pentru Inter

Nici suporterii nu îl mai vor pe Mauro Icardi

La Inter situația a început să fie din nou foarte tensionată după eșecul de acasă în fața lui Lazio, care complică acum mult lucrurile în zona locurilor de Champions League. Luciano Spalletti a ținut să precizeze presei faptul că pentru el cel mai important lucru îl reprezintă disciplina și respectul în vestiar și că Icardi este singurul responsabil pentru situația în care a ajuns.

Nici suporterii nu îl mai vor pe Mauro Icardi, după ce acesta i-a dezgustat cu circul de prost gust făcut de el și de Wanda Nara și deși echipa are acum probleme îi cer lui Spalletti să nu îl mai folosească pe argentinian, pentru că după comportament acesta nu mai merită să îmbrace vreodată tricoul lui Inter. Însă, dacă Icardi va reuși să joace și să marcheze, ajutând astfel la obținerea unui loc 3 sau 4, implicit a unei noi calificări în grupele Champions League, probabil că îl vor ierta.