Sport

Prețul pe care trebuie să îl plătească Manchester United pentru a scăpa de Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo (37 de ani) e foarte aproape de despărțirea de Manchester United, după ce a fost exclus din lot de antrenorul Erik ten Hag.
24.10.2022 | 12:08
Pretul pe care trebuie sa il plateasca Manchester United pentru a scapa de Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo este evaluat la 20 de milioane de euro conform Transfermarkt. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Starul portughez al „diavolilor roșii” a fost exclus din lot pentru meciul cu Chelsea Londra și trimis să se antreneze cu echipa a doua a clubului.

Câți bani poate primi Cristiano Ronaldo pentru a-și rezilia contractul cu Manchester United

Conform presei britanice, Manchester United va trebui să îi achite salariul până la finalul contractului, adică aproape 11 milioane de euro, pentru a rezilia înțelegerea.

ADVERTISEMENT

Ronaldo intră în ianuarie în ultimele șase luni și poate semna cu orice echipă. În această sumă nu sunt incluse bonusuri sau alți bani.

Atacantantul este dorit cu insistență de Chelsea, însă Ronaldo mai are și alte oferte. O evoluție bună la Campionatul Mondial cu naționala l-ar putea readuce din nou în prim plan.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, dorit de David Beckham la Inter Miami

David Beckham, fostul mare jucător al lui Manchester United, și-ar dori ca Ronaldo să semneze cu echipa sa, Inter Miami (SUA), unde Cristiano a mai fost dorit în trecut, la fel și Lionel Messi.

Jurnaliștii de la AS.com anunță că Ronaldo își dorește să plece în Major Soccer League încă din iarnă. Jucătorul ar fi luat decizia în urma modului în care a fost tratat de către antrenor la ultimele meciuri.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este dorit însă și în Arabia Saudită, la Al Hilal, echipă cu care a mai avut discuții în ultimele luni.

Cristiano Ronaldo, cea mai mare amendă din istoria fotbalului

Manchester United l-a umilit pe Cristiano Ronaldo și l-a trimis să se antreneze cu echipa de tineret. În plus, starul lui United a fost amendat cu un milion de lire sterline și a fost obligat să își ceară scuze în fața coechipierilor săi. Atacantul a plecat de pe teren la vestiare înainte de finalul meciului cu Tottenham.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a avut o reacție pe pagina lui oficială de Instagram: „Așa cum am făcut întotdeauna de-a lungul carierei mele, încerc să trăiesc și să joc cu respect față de colegii mei, adversarii mei și antrenorii mei. Asta nu s-a schimbat. Nu m-am schimbat. Sunt aceeași persoană și același profesionst care am fost în ultimii 20 de ani în care am jucat în fotbalul de elită, iar respectul a jucat întotdeauna un rol foarte important în luarea deciziilor. 

Am început de foarte tânăr, jucătorii mai în vârstă și mai experimentați au fost întotdeauna exemple extrem de importante pentru mine. Astfel, mai târziu, am încercat întotdeauna să setez un exemplu în mine pentru tinerii care au crescut în toate echipele pe care le-am reprezentat. Din păcate nu este întotdeauna posibil asta și câteodată tensiunea  momentului nu scoate ce e mai bun din noi.

În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu în Carrington, să îmi sprijin coechipierii și să mă pregătesc pentru tot în orice meci. Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Aceasta este Manchester United și uniți trebuie să rămânem. În curând vom fi din nou împreună”, a concluzionat fotbalistul.

ADVERTISEMENT