Sport

Prețul succesului! Cum arătau mâinile lui Ciprian Tudosă în pregătirile pentru JO de la Tokyo. Foto

Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă au câștigat medalia de argint în proba de dublu rame masculin de la Jocurile Olimpice. Însă, succesul are un preț destul de mare, care nu este știut tot timpul.
29.07.2021 | 04:03
Pretul succesului Cum aratau mainile lui Ciprian Tudosa in pregatirile pentru JO de la Tokyo Foto
ADVERTISEMENT

În a 7-a zi a competiției, România bifează a patra medalie la Jocurile Olimpice prin Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă, care au încheiat pe locul doi finala de dublu rame masculin.

Prețul succesului! Cum arătau mâinile lui Ciprian Tudosă în pregătirile pentru JO

Cei doi români au fost depășiți în ultimul act doar de echipajul Croației, însă au reușit o cursă fabuloasă, obținând la mare distanță locul doi față de echipajul Danemarcei, care a pornit ca din pușcă.

ADVERTISEMENT

Iar ca să ne dăm seama de câtă muncă este nevoie pentru a deveni medaliat olimpic trebuie doar să ne uităm la o poză din pregătirile pentru Jocurile Olimpice cu mâinile lui Ciprian Tudosă, după 24 de kilometri de vâslit.

Prețul succesului! Cum arătau mâinile lui Ciprian Tudosă în pregătirile pentru JO de la Tokyo. Foto
Prețul succesului! Cum arătau mâinile lui Ciprian Tudosă în pregătirile pentru JO de la Tokyo. Sursa foto: CSA Steaua

Efort uriaş, încununat cu un argint olimpic

Clubul la care este legitimat Tudosă, CSA Steaua, a publicat pe pagina de Facebook o imagine șocantă cu mâinile lui Ciprian Tudosă, umplute de bătături după atâta vâslit:

ADVERTISEMENT

“Așa arată palmele unui canotor de aur, dupa 24 km de vâslit! Ale cui sunt ele?! Ați ghicit…sunt ale lui Ciprian Tudosă!

Suntem mândri de tine, Ciprian! Mulțumim pentru tot ceea ce faci și pentru că ne umpli sufletul de bucurie, de fiecare dată când urci pe podiumurile internaționale!
Mult succes!!! Forza Steaua”, se arată în mesajul celor de la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

Pentru Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă efortul uriaș din pregătiri a fost încununat cu o medalie de argint în proba de dublu rame masculin.

A patra medalie pentru delegaţia României!

Este a patra medalie obţinută de România la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi a treia la canotaj după cele obţinute de Simona Radiş şi Ancuţa Bodnar la dublu vâsle (aur) şi Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu, Cosmin Pascari la patru rame masculin.

ADVERTISEMENT

Ciprian Tudosă are în palmares peste 50 de medalii câştigate la campionatele naţionale, balcanice, europene şi internaţionale, începând de la juniori.

Peste 50 de medalii obţinute de Ciprian Tudosă!

Însă, cea mai importantă distincţie pentru cei doi români este medalia de argint câştigată la Tokyo şi care le dă mari speranţe pentru ediţia de la Paris, care se va disputa peste trei ani.

România a reuşit să obţină din nou medalii de aur şi argint la canotaj după ce în ultimele două ediţii, delegaţia noastră a obţinut o singură medalie: bronz în proba de 8+1 feminin la Rio de Janeiro.

 

ADVERTISEMENT