Fotbal international

Prețuri amețitoare cerute de FIFA pentru finala Campionatului Mondial din Qatar

01.03.2021 | 21:48
Preturi ametitoare cerute de FIFA pentru finala Campionatului Mondial din Qatar
ADVERTISEMENT

FIFA a început să scoată la vânzare biletele pentru finala Campionatului Mondial din Qatar, care se va desfășura în perioada 21 noiembrie – 18 decembrie 2022.

Totuși, sumele cerute de FIFA pentru un pachet de ospitalitate sunt de-a dreptul astronomice, iar pe lângă suma mare de bani care se cere pe un pachet, organizatorii au anunțat că fanii vor fi obligați să cumpere minim două pachete.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă pandemia de COVID-19 a afectat întreaga lume și încă nu a luat sfârșit, organizatorii sunt încrezători că turneul se va putea desfășura în condiții normale, fără alte probleme.

Prețurile amețitoare pentru finala Campionatului Mondial din Qatar

FIFA a anunțat că fanii care se înscriu și vor să cumpere un astfel de pachet de ospitalitate, vor trebui să scoată din buzunar nu mai puțin de 42.270 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

În prețul exorbitant sunt incluse accesurile la un lounge pe teren, cu masă inclusă, alcătuită din 4 feluri de mâncare, băuturi răcoritoare, mocktail-uri, cocktail-uri, șampanie, băuturi spirtoase, vinuri și bere.

Serviciile sunt disponibile înainte de debutul meciurilor, la pauză și la final. Totodată, cei care achiziționează pachetul vor avea acces și la meciurile din semifinale, dar și la partida care se va disputa pentru locul 3 la turneul final.

ADVERTISEMENT

Finala se va juca pe stadionul Lusail, care încă se află în construcție, dar care după finalizare va avea 80.000 de locuri.

România țintește calificarea la Campionatul Mondial din 2022

România vrea să se califice la Campionatul Mondial din 2022, după ce a ratat calificarea la Campionatul European din această vară, 2021, iar selecționata lui Mirel Rădoi va avea serios de muncă pentru a îndeplini acest obiectiv.

ADVERTISEMENT

Cum arată grupa României pentru calificarea la CM 2022:

  •  Germania, Armenia, Islanda, Liechtenstein și Macedonia de Nord

Pe 28 martie, România va înfrunta Germania, la București, în meciul de debut al selecționatei lui Mirel Rădoi în grupa de calificare pentru Campionatul Mondial din 2022.

ADVERTISEMENT