Speculanţii vând la preţuri astronomice biletele la Real Madrid – PSG! Cât a ajuns să coste un tichet

Marian Popovici   
in Fotbal international
02/02/2018, 21:44
Speculanţii vând la preţuri astronomice biletele la Real Madrid – PSG! Cât a ajuns să coste un tichet

Câştigătoarea ultimelor două ediţii din Champions League, Real Madrid, va avea o misiune foarte dificilă în optimi cu PSG, iar meciul suscită un interes uriaş. 

Tichetele scoase la vânzare pentru meciul tur din optimi care va avea loc pe data de 14 februarie, de la ora 21:45, s-au epuizat în doar 37 de minute. 

Speculanţii vor 24.080 de euro

Pe piaţa neagră, biletele au ajuns la preţuri exorbitante, iar recordul de acum a ajuns la 24.080 de euro, cu livrarea gratis. 

Real Madrid a încheiat pe locul doi grupa de Liga Campionilor, în urma lui Tottenham. Parizienii au încheiat pe primul loc grupa cu Bayern Munchen. 

Ştirea MOMENTULUI

Ronaldo, refuzat de Napoli! De ce nu a ajuns la echipa lui Maradona

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.