News

Prețuri cu 75% mai mici în programul Litoralul pentru toţi. Cea mai ieftină cazare e sub 50 de lei

Reprezentanții Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) au anunțat duminică lansarea celei de-a 41-a ediții a programului ”Litoralul pentru toţi”.
28.08.2022 | 12:24
Preturi cu 75 mai mici in programul Litoralul pentru toti Cea mai ieftina cazare e sub 50 de lei
De azi, 28 august 2022, puteți beneficia de programul Litoralul pentru toți de azi. Foto: flickr.com
ADVERTISEMENT

În cadrul programului Litoralul pentru toţi, preţurile vor fi cu până la 75% mai mici decât cele din vârful sezonului estival. Astfel, persoanele interesate au fost informate că tarifele pentru cazare pornesc de la 35 de lei pe noapte.

A început programul Litoralul pentru toți

Despre programul care începe la 28 august şi durează până la finalul sezonului mai trebuie spus că va include aproximativ 100 de hoteluri. Unitățile de cazare vor pune la dispoziţia turiştilor aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

ADVERTISEMENT

În ciuda scurtării vacanţei de vară a elevilor şi a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, Litoralul pentru toţi este un program aşteptat şi dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanţă în plin sezon, cât şi de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral.

Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă şi îi îndemn pe turişti să rezerve în această activitate pentru că preţurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinaţiile concurente”, a declarat preşedintele FPTR, Dragoş Răducan.

ADVERTISEMENT

Veste bună pentru cei care au vouchere de vacanță

În cadrul programului Litoralul pentru toţi, sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă. Astfel, la un hotel de 3 stele, o noapte (fără mic dejun inclus) începe de la 35 de lei pentru un sejur de minimum 5 nopţi de cazare.

Există oferte de cazare și pentru turiștii care preferă servicii de masă all-inclusive. Pentru aceștia, tarifele încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele, pentru minimum două nopţi de cazare.

ADVERTISEMENT

Programul Litoralul pentru toţi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri. În plus, acest program este susținut și de patronatele hoteliere.

Reducerile prezente în cadrul programului sunt importante mai ales în contextul în care în acest sezon estival, prețurile întâlnite pe litoralul românesc au fost mari.

ADVERTISEMENT

Patronii hotelurilor au majorat prețurile cazărilor chiar și cu 20%. Ulterior, prețurile au scăzut semnificativ doar după minivacanța de Sfânta Maria.

ADVERTISEMENT