News

Preţurile creaţiilor lui Răzvan Ciobanu au explodat după moartea acestuia! Cât costă o rochie

01.05.2019 | 15:03
Prețurile creațiilor lui Răzvan Ciobanu au crescut după moartea sa!

Prețul rochiilor create de Răzvan Ciobanu au sărit în aer după moartea sa. Până și o creațievândută ”second-hand” a creatorului are un preț bunicel față de prețurile dinainte de decesul designerului. Amintim că celebrul creator de modă s-a stins din viață în cursul zilei de luni, în a doua zi de Paște.

Prețul creațiilor lui Răzvan Ciobanu au sărit în aer după decesul său!

Doar la câteva zile după moartea lui Răzvan Ciobanu, creațiile sale au ajuns la mare căutare, astfel că cei care aveau achiziționate rochiile sale, le-au vândut la un preț bunicel pe un site extrem de cunoscut în Românie. Rochiile sale au ajuns să fie considerate rarități din cauza faptului că Răzvan Ciobanu nu mai avea de ceva vreme de un atelier. O rochie simplă, roșie, fără bretele, a ajuns la prețul de 3.200 de lei.

O altă creație costă 3,250 de lei, negociabil și este vândută de o tânără din Constanța. Alte obiecte semnate de regretatul designer sunt vândute , în medie, cu 700-800 de lei, cea mai ieftină fiind la prețul de 450 de lei. Majoritatea rochiilor sunt de searp, model unicat, purtate puțin de clientele creatorului român.

Creațiile semnate de Răzvan Ciobanu, prețuri explozive după moartea acestuia
Creațiile semnate de Răzvan Ciobanu, prețuri explozive după moartea acestuia

Furt la atelierul de coitorie

Sunt destul de șocat. Paguba nu este foarte mare, Doamne ferește. Momentul este destul de neplăcut, îmi aminteam de o reclamă pe care am văzut-o aseară când viața ți se dă peste cap când ești prădat de hoți. Am ajuns în atelier și mi s-a părut că este mai frig decât de obicei, trebuia să las ceva portarului, dar am intrat că nu aveam bricheta la mine. Am aprins lumina, am intrat în bucătărie și mi s-a părut că e dezordine, mai gol decât era de obicei, toate dulapurile erau deschise și totul pus în mijlocul bucătărie.

Există camere pe toată strada și în curtea imobilului unde se află atelierul. Cei care au făcut asta nu sunt foarte inteligenți. Au furat un televizor mare, un ceas care îi aparținea fostului meu prieten. Au furat un telefon și un smartphone mai vechi. Sunt câteva mii de euro, dar nu paguba este lucrul cel mai supărător, ci modul în care viața îți este dată peste cap de un astfel de eveniment. Au intrat pe geamul din bucătărie, nu știu cum l-au deschis că era rabatat, nu știu cum au ieșit. În ultima perioadă este adevărat că sunt tot felul de oameni care mă amenință cu tot felul de lucruri” , a declarat Răzvan Ciobanu, în acel moment, la Star Matinal de Weekend