Fotbal international

Previziunea sumbră a lui Giggs pentru Manchester United! Cand vor lua “diavolii” titlul

30.10.2020 | 20:35
ADVERTISEMENT

Manchester United nu a mai luat campionatul din 2013, iar Ryan Giggs e pesimist în ceea ce privește echipa sa de suflet. Selecționerul Țării Galilor nu crede că „diavolii roșii” vor mai lua curând un titlu în Premier League.

De 20 de ori campioană a Angliei, Manchester United a luat ultimul titlu cu Sir Alex Ferguson manager, în timp ce pe teren se aflăau fotbaliști precum Ryan Giggs sau Paul Scholes.

ADVERTISEMENT

„Ar putea trece 15-20 de ani, cine știe, până când United va mai lua un nou titlu, mai ales dacă Jurgen Klopp și Pep Guardiola rămân în Premier League”, a declarat Ryan Giggs conform skysports.com.

Ryan Giggs se teme că Manchester United nu va mai lua titlul în următorii 20 de ani

După plecarea lui Sir Alex Ferguson, Manchester United i-a avut pe David Moyes, Luis van Gaal și Jose Mourinho pe banca tehnică, dar toți au plecat fără să aducă titlul pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT

Rivala de moarte a lui Man United, Liverpool, a așteptat 30 de ani pentru a deveni din nou campioana Angliei. „Cormoranii” au luat titlul la finalul sezonului 2019-2020. Giggs se teme că „diavolii roșii” ar putea avea soarta echipei lui Klopp.

„Până și Klopp a avut nevoie de 4 ani și jumătate pentru a câștiga campionatul. E nevoie de mult timp pentru a reuși. Gândește-te la ce a avut de făcut Klopp.

ADVERTISEMENT

A îmbunătățit echipa în fiecare sezon, a câștigat trofee, chiar Liga Campionilor, și a luat un pic presiunea de pe umerii lui”, a declarat Ryan Giggs în podcastul lui Jamie Carragher, The Greatest Game.

Deși Manchester City a luat trei titluri de când Ferguson a plecat de la United, Giggs o vede tot pe Liverpool ca fiind marea rivală a „diavolilor”.

ADVERTISEMENT

„De fiecare dată când punem un manager nou sau aducem un jucător, toată lumea crede că vom fi campioni. Cel mai frumos sentiment trăit era acela când plecam cu victorie de pe Anfield, chiar dacă Liverpool nu era în cea mai bună formă la momentul respectiv”, a adăugat galezul care are 13 titluri de campion cu Man United.

Manchester United are un început greoi de sezon. În Premier League este doar pe locul 15 după cinci etape, cu șapte. În schimb, în Liga Campionilor, echipa lui Solskjaer e lider. Le-a învins în primele două meciuri pe PSG (2-1) și pe RB Leipzig (5-0).

ADVERTISEMENT