Life

Previziuni astrologice pentru săptămâna 13-19 iulie. Camelia Pătrășcanu anunță un câștig financiar pentru Tauri și zile de foc pentru Raci

12.07.2020 | 13:56
Previziuni astrologice pentru saptamana 1319 iulie Camelia Patrascanu anunta un castig financiar pentru Tauri si zile de foc pentru Raci
ADVERTISEMENT

Pentru săptămâna viitoare, 13-19 iulie, astrele anunță o perioadă cu lună în scădere, ceea ce înseamnă realizări ale lucrurilor care nu au fost îndeplinite până acum.

Astrologul Camelia Pătrășcanu aduce vești bune pentru următoarele zile. Energie, câștiguri financiare, realizări profesionale și multe situații favorabile.

ADVERTISEMENT

Taurii vor avea un început de săptămână minunat, Barbecii vor rezolva anumite situații tensionate și vor găsi calea spre împăcare cu persoanele cu care au avut divergențe.

Horoscopul săptămânii 13-19 iulie. Camelia Pătrășcanu aduce vești bune

Berbec

Se vor bucura de un început de săptămână plin de energie, foarte motivaţi să întreprindă lucuri pentru a o scoate la capăt în zona financiară, pentri că vor avea ceva cheltuieli. Spre sfârșitul săptămânii vor face plimbări și vor cădea la pace cu anumite persoane cu care au avut neînțelegeri.

ADVERTISEMENT

Taur

Un început de săptămână fantastic, se adaptează din mers la toate situaţiile care apar şi vin cu idei practice. Pentru a doua jumătate a săptămânii se anunţă câştig financiar, iar spre final, vor porni în scurte călătorii.

Gemeni

Se vor simți prea solicitați, au de pus la punct niște situații stresante, care îi vor stoarce de energie. Se gândesc mult la sănătate. Joi şi vineri văd partea plină paharului sau fac ei să se umple paharul. În week-end, distracţie bună cu bani puţini.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunt puşi pe fapte mari, pentru că au multe de făcut și de rezolvat. Sunt câteva zile de foc. Veşti bune, cuvinte frumoase, tandreţe, mai ales joi şi vineri. În week-end, fac doar ce le convine.

Leu 

Îşi propun să realizeze multe lucruri, ascultă doar de intuiţia lor, de fler, de ce le dictează inima. Pot surprinde pe cei din jur cu decizii spontane spontane şi adaptate la ce se întâmplă în jur.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele sunt puse pe fapte mari în această săptămână. Sunt foarte eficiente, grăbite, dar rezolvările sunt foarte bune în a doua jumătate a săptămânii, mai ales joi şi vineri. În weekend vor merge la distracție.

Balanţă

Luni şi marţi vor veni niște soluții financiare neaşteptate, cineva le întinde o mână de ajutor. Spre finalul săptămânii, se anunță întâlniri surpriză cu oameni dragi de la drum. În general, sunt într-o formă bună.

Scorpion

Se concentrează pe relații, pe întâlniri amoroase, flirt și socialiare. Spre finalul săptămânii, vor avea ceva întâlniri puțin tensionate, dar până atunci, se bucură de o bună dispoziție și armonie.

Săgetător

Sunt concentrați pe muncă, am ceva lucruri lăsate în urmă. Miercuri şi joi trebuie să convingă pe cineva de ceva sau să împace pe cineva. Poate chiar sunt într-o dispoziţie mai generoasă şi fac un cadou cuiva.

Capricorn

Nativii Capricorn se simt încreăztori în viitor și își vindecă relaţiile sentimentale. O săptămână în care se rezolvă multe lucruri, se clarifică situații. Spre final, se destinde atmosfera și vor petrece timp de calitate cu cei dragi.

Vărsător

Sunt într-o formă bună şi vor să savureze momentul în care le e bine. Asta se întâmplă luni şi marţi. Au chef de simţit bine, dar au şi măsură, cumpătare, pentru că au învăţat din experienţele trecute.

Pești

Vor face mutări bune pentru rezolvarea unor activităţi pe care le-au început. Joi şi vineri, simt că lucrurile se aşaeză în viaţă sau sunt lucruri bine în cămin. În week-end, distracţie, mai ales distracţie alături de cei dragi.

 

 

ADVERTISEMENT