Life

Previziuni astrologice realizate de Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii iulie 2022. Fecioarele depistează falșii prieteni

Cristina Demetrescu a făcut câteva previziuni astrologice importante pentru a doua jumătate a lunii iulie 2022. Ce ne așteaptă, în funcție de zodia în care ne-am născut?
18.07.2022 | 11:54
Previziuni astrologice realizate de Cristina Demetrescu pentru a doua jumatate a lunii iulie 2022 Fecioarele depisteaza falsii prieteni
Cristina Demetrescu, astrolog, previziuni pentru a doua parte a lui iulie 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu vine cu vești bune, dar și cu atenționări pentru a doua jumătate a lunii iulie 2022. Iată ce a spus renumitul astrolog!

Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua jumătate a lui iulie 2022

Berbecii au o perioadă interesantă, în care trebuie să fie atenți la tot ceea ce fac și spun. Taurii stau pe un butoi cu pulbere. Acolo sunt toate energiile acumulate. Nu trebuie să riște. Gemenii nu trebuie să-și neglijeze sănătatea în următoarea perioadă. Au nevoie să rezolve anumite probleme financiare, unele probleme care țin de persoane pe care n-ar vrea să le deranjeze.

ADVERTISEMENT

Racii nu devin mai simpatici. Cu Venus în zodia lor, sunt mai țâfnoși. Devin mulțumiți de anumite realizări pe care le așteaptă de foarte multă vreme. Este o perioadă bună pentru vacanțe.

Leii sunt la ei acasă. Au cea mai mare energie. Trebuie să își rezolve problemele, profitând de energiile care vor veni, mai ales cu ocazia Lunii Noi din 28 iulie 2022.

ADVERTISEMENT

Fecioarele își permit să își ia un concediu. Mai mult de atât, pot avea soluții bune din partea unor cunoscuți, câtă vreme își exteriorizează sentimentele. Vor separa prietenii buni de cei mai puțini buni. În altă ordine de idei, Fecioarele văd detaliile.

Balanțele au o perioadă de schimbări majore. E un ciclu lung de schimbări. Pot fi luate prin surprindere mai ales cele care nu răspund bine la provocări.

ADVERTISEMENT

Scorpioni, atenție la relații!

Scorpionii trebuie să fie atenți în zona relațiilor. Sunt energii un pic mai turbulente. Să nu dea vina pe soț sau soție, ci pe astre. Venus în Rac le creează un culoar bun celor care vor să călătorească.

Săgetătorii trebuie să fie mai atenți la sănătate și la unele semnale pe care le dă corpul. Marte le poate provoca unele dileme.

ADVERTISEMENT

Capricornii au proiecte imobiliare. Unii vând, cumpără. Bugetul lor suportă niște modificări. Sunt dispuși să vadă și partea frumoasă a partenerului de viață, în schimb.

Vărsătorii stau bine la comunicare, negocieri, interviuri, scris, vorbit, tot ce îi face să obțină lucruri prin felul în care se exprimă.

Peștii trebuie să fie atenți la viteză, la condusul nervos, la comunicare, la gafe, la ce scriu, unde scriu. Previziunile astrologului Cristina Demetrescu au fost realizate în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV.

 

ADVERTISEMENT