Life

Previziuni astrologice realizate de Mariana Cojocaru pentru a doua jumătate a lunii martie 2022. Fecioarele au un destin nou

Mariana Cojocaru a făcut previziunile astrologice pentru a doua jumătate a lunii martie 2022. Ce ne rezervă astrele? Multe zodii au o serie de marcaje karmice.
14.03.2022 | 16:56
Previziuni astrologice realizate de Mariana Cojocaru pentru a doua jumatate a lunii martie 2022 Fecioarele au un destin nou
Previziuni realizate de Mariana Cojocaru pentru a doua parte a lunii martie 2022. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat previziunile pentru a doua jumătate a lunii martie 2022. Cititoarea în stele a făcut și o scurtă predicție despre ce se întâmplă la granițele României, spunând că sunt șanse mari ca lucrurile să se calmeze, dar totul depinde de deciziile conducătorilor.

Horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru a doua jumătate a lunii martie 2022

„Nu tot ce vedem este perdeaua dată. Cu cât vor fi mai isteți, mai orientați, ne va fi mai bine”, a fost comentariul făcut de Mariana Cojocaru la Prima TV. Care este soarta zodiilor în următoarea jumătate de lună?

ADVERTISEMENT

Berbecii vor avea o perioadă marcată de lecții de viață ce țin de trecut, inclusiv de viețile lor anterioare. Sunt lecții neînțelese, nedescifrate. Taurii vor fi marcați de o opoziție a lui Uranus cu Luna Albă din Scorpion. Acolo e și axa karmică. Cu acest marcaj, vor fi vizate relațiile sentimentale, dar și sănătatea.

Gemenii vor avea până pe 14 aprilie Luna Neagră în sectorul lor. Se gândesc cum să facă lucrurile astfel încât să nu deranjeze pe cineva. Racii vor prelua ștafeta de la Gemeni, dar din 14 aprilie. Vor trebui să realizeze faptul că impactul și încărcătura emoțională a ultimelor vremuri pot lăsa niște răni deschise.

ADVERTISEMENT

Leii se gândesc la ce fel de misiune karmică au, odată cu producerea echinocțiului de primăvară din 20 martie 2022. Fecioarele se poziționează la echinocțiu pe un destin nou. Fiind zodie dublă, se vor gândi la planul relațional, dacă au ales sau nu bine.

Capricornii pot întâmpina probleme amoroase

Balanțele refac alianțele. Apar aceleași lecții grele pe care le-au evitat, care au pus presiune asupra lor în ultimii ani. Scorpionilor li se întoarce roata karmică. Acolo unde au făcut bine, vor primi bine, unde au restanțe, vor plăti datoriile.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii vor trebui să se gândească de două ori înainte la ce relații au în viața lor. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei deja căsătoriți. Capricornii sunt în general foarte calculați. Lilith poate băga bățul prin gard, iar asta le poate afecta viața sentimentală.

Vărsătorii îl au pe Saturn și o conjuncție Marte cu Venus. Pot apărea îndrăgostiri la prima vedere. Peștii au mai multe planete. Îl au pe Mercur în zona lor, apoi îl au pe Neptun, care e indecis. Trebuie să ia multe hotărâri. De asemenea, cu Jupiter, planeta justiției divine, aceștia trebuie să facă diferența între anumite aspecte ale vieții lor.

ADVERTISEMENT