Life

Previziuni realizate de astrologul Cristina Demetrescu pentru prima jumătate a lunii martie 2022. Lună Nouă cu Saturn peste Soarele României

Astrologul Cristina Demetrescu a realizat previziunile pentru prima jumătate a lunii martie 2022. Cititoarea în stele spune că se schimbă paradigma peste tot.
28.02.2022 | 20:14
Previziuni realizate de astrologul Cristina Demetrescu pentru prima jumatate a lunii martie 2022 Luna Noua cu Saturn peste Soarele Romaniei
Previziuni realizat de Cristina Demetrescu pentru luna martie 2022. Captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziunile pentru prima parte a lunii martie 2022. Aceasta a spus câte ceva și despre conflictul militar care are loc în Ucraina, printre rânduri, fără să ofere niște perspective clare.

Previziuni realizate de Cristina Demetrescu pentru prima parte a lunii martie 2022

Astrologul a spus că este o perioadă a reașezărilor: „Este un an christic, un an de vindecare. Nu există vindecare fără suferință”. 

ADVERTISEMENT

„Avem o Lună Nouă cu Saturn peste Soarele României. România s-a trezit peste noapte cu o responsabilitate. Pe data de 2 martie se schimbă paradigma. Luna Nouă termină conjuncția cu Saturn, care ne-a adus criză, probleme, blocaje, frica înainte de a depăși o situație. Se întâlnește cu marele benefic, care este responsabil de minuni, de vindecare, autovindecare și rugăciune. E anul în care trebuie să ne amintim că rugăciunea este foarte importantă”, a declarat Cristina Demetrescu la Vorbește lumea.

Cum vor fi primele 15 zile, însă, pentru fiecare zodie în parte? Berbecii au nevoie de iluminare. Taurii primesc ajutor de la prieteni, ajutor din societate.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, Luna Nouă din 2 martie aduce realizări profesionale, noi scopuri sociale. Racii au parte de oportunitatea de a călători. Vin idealuri noi. Se întâlnesc cu Dumnezeu.

Vărsătorii au lipici la bani

Leii au o perioadă cu bani, cu lucruri care se pot valorifica. În sens ezoteric, vor înțelege lumea de dincolo. Fecioarele găsesc echilibru de la cineva ca să poată să treacă de o încercare. Balanțele au un moment bun pentru sănătate și pentru proiecte noi. Scorpionii Au parte de iubire, copii, creativitate.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au de rezolvat lucruri cu casa, în casă, cu familia. Perioada aduce pace. În sens ezoteric, este vorba despre legătura cu sinele. Capricornii pot ajuta pe cineva. În sens ezoteric, ei devin învățătorii ori vindecătorii altora.

Vărsătorii dobândesc câte ceva, căci au o perioadă bună din punct de vedere financiar. Peștii au parte de amplificare pe toate planurile. Ei sunt primordiali. În jurul lor se produc multe lucruri.

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din...
Doliu în fotbalul mondial. A murit unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. El a adus titlul mondial pentru Germania
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Prețurile la taxiuri sar în aer. Serviciul devine un lux pentru mulți români
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant