Life

Previziuni realizate de astrologul Cristina Demetrescu pentru prima jumătate a lunii martie 2022. Lună Nouă cu Saturn peste Soarele României

Astrologul Cristina Demetrescu a realizat previziunile pentru prima jumătate a lunii martie 2022. Cititoarea în stele spune că se schimbă paradigma peste tot.
28.02.2022 | 20:14
Previziuni realizate de astrologul Cristina Demetrescu pentru prima jumatate a lunii martie 2022 Luna Noua cu Saturn peste Soarele Romaniei
Previziuni realizat de Cristina Demetrescu pentru luna martie 2022. Captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu a făcut previziunile pentru prima parte a lunii martie 2022. Aceasta a spus câte ceva și despre conflictul militar care are loc în Ucraina, printre rânduri, fără să ofere niște perspective clare.

Previziuni realizate de Cristina Demetrescu pentru prima parte a lunii martie 2022

Astrologul a spus că este o perioadă a reașezărilor: „Este un an christic, un an de vindecare. Nu există vindecare fără suferință”. 

ADVERTISEMENT

„Avem o Lună Nouă cu Saturn peste Soarele României. România s-a trezit peste noapte cu o responsabilitate. Pe data de 2 martie se schimbă paradigma. Luna Nouă termină conjuncția cu Saturn, care ne-a adus criză, probleme, blocaje, frica înainte de a depăși o situație. Se întâlnește cu marele benefic, care este responsabil de minuni, de vindecare, autovindecare și rugăciune. E anul în care trebuie să ne amintim că rugăciunea este foarte importantă”, a declarat Cristina Demetrescu la Vorbește lumea.

Cum vor fi primele 15 zile, însă, pentru fiecare zodie în parte? Berbecii au nevoie de iluminare. Taurii primesc ajutor de la prieteni, ajutor din societate.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, Luna Nouă din 2 martie aduce realizări profesionale, noi scopuri sociale. Racii au parte de oportunitatea de a călători. Vin idealuri noi. Se întâlnesc cu Dumnezeu.

Vărsătorii au lipici la bani

Leii au o perioadă cu bani, cu lucruri care se pot valorifica. În sens ezoteric, vor înțelege lumea de dincolo. Fecioarele găsesc echilibru de la cineva ca să poată să treacă de o încercare. Balanțele au un moment bun pentru sănătate și pentru proiecte noi. Scorpionii Au parte de iubire, copii, creativitate.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii au de rezolvat lucruri cu casa, în casă, cu familia. Perioada aduce pace. În sens ezoteric, este vorba despre legătura cu sinele. Capricornii pot ajuta pe cineva. În sens ezoteric, ei devin învățătorii ori vindecătorii altora.

Vărsătorii dobândesc câte ceva, căci au o perioadă bună din punct de vedere financiar. Peștii au parte de amplificare pe toate planurile. Ei sunt primordiali. În jurul lor se produc multe lucruri.

ADVERTISEMENT