Life

Previziuni Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii mai. Cum sunt zodiile afectate de eclipsa de Lună

Astrologul Cristina Demetrescu a anunțat previziunile pentru a doua jumătate a lunii mai. Semnele zodiacale vor fi afectate de eclipsa totală de Lună.
16.05.2022 | 14:04
Previziuni Cristina Demetrescu pentru a doua jumatate a lunii mai Cum sunt zodiile afectate de eclipsa de Luna
Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua jumătate a lunii mai. Sursa foto: Captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a anunțat, la Vorbește lumea, previziunile astrale pentru a doua jumătate a lunii mai. Este Mercur Retrograd în Gemeni până pe 24 mai.

Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua jumătate a lunii mai

Berbec

Mercur Retrograd se află pe zodia comunicării, astfel că pot fi păcăliți. Trebuie să se bazele pe forțele lor și să-și evalueze situația atunci când vor să facă o investiție.

ADVERTISEMENT

Taur

Eclipsa de Lună se află pe axa relațiilor și a căsătoriei pentru nativii zodiei Taur. Sunt îndemnați să renunțe la nevoia de control. Discuțiile de familie vizează banii, nu doar geloziile.

Gemeni

Pentru acești nativi, eclipsa se produce pe axa sănătății și sunt sfătuiți să acorde atenție cauzelor ascunse. Nu este o perioadă foarte bună pentru intervenții chirurgicale. Trebuie să fie atenți la ceea ce spun, mai ales la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Rac

Vor să controleze și să le ofere totul copiilor, dar poate nu comunică suficient cu ei. Eclipsa de Lună se află pe casa copiilor și aduce niște emoții reprimate, așa că e important să comunice cu ei.

Leu

Pentru Lei, eclipsa de Lună aduce emoțiile reprimate ale cuiva, în cazul în care apar întâlniri de familie. Poate cineva care vrea să fie totul bine nu-și exprimă opinia în legătură cu o moștenire, iar aceste lucruri se pot reaprinde mai târziu.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Eclipsa va sta pe zona drumurilor, a documentelor și contractelor. Sunt sfătuite să nu lase lucrurile pe ultima sută de metri. Totodată, trebuie si aibă grijă la ceea ce vorbește. Nu vor obține imediat ceea ce își doresc în plan profesional, dar trebuie să aibă răbdare.

Balanță

Au tendința de a “cosmetiza” un buget pentru a aduce situația în favoarea lor. În același timp, trebuie să fie atente să nu pară fraude.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Eclipsa de Lună este în zodia lor și îi poate afecta din mai multe puncte de vedere. Simt constant nevoia de a controla. Se produce o transformare în planul relațiilor. Mercur Retrograd scoate la suprafață lucruri nespuse.

Săgetător

E important să fie atenți la stilul lor de viață, întrucât eclipsa vizează sănătatea lor. Au multă “activitate inconștientă”, simt nevoia să despice firul în patru.

Capricorn

Sună un prieten pentru a-i cere ajutorul, dar realizează ulterior că implicarea acelei persoane îi aduce mai mult rău. Trebuie să fie mai atenți și mai răbdători. Ies la iveală niște lucruri despre ei și e bine să ia singuri o decizie în această situație.

Vărsător

O persoană care are autoritatea în viața acestui nativ nu se comportă tocmai legal, corect, ci este subiectiv, lasă emoțiile să primeze. Vărsătorul ar putea să se enerveze și să spună cuvinte acide.

Pești

Peștii trebuie să fie atenți la călătorii, să dea dovadă de prudență. Au o revelație, începe să le placă ceva, au un ideal, un obiectiv. Ar putea începe o cercetare.

ADVERTISEMENT