Life

Previziuni Cristina Demetrescu pentru prima parte a lunii mai: „Un ciclu se închide, altceva se deschide”

Cristina Demetrescu a dezvăluit care sunt previziunile astrale pentru prima jumătate a lunii mai. Urmează o perioadă plină de schimbări pentru toate zodiile.
02.05.2022 | 12:39
Previziuni Cristina Demetrescu pentru prima parte a lunii mai Un ciclu se inchide altceva se deschide
Previziunile Cristinei Demetrescu pentru prima jumătate a lunii mai. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre schimbările care se vor produce în viața zodiilor în următoarea perioadă. În plan astral, Jupiter și Venus vor intra în zodia Berbec. Astfel că, bugetul oamenilor va fi afectat pe de de o parte, dar există și oportunități pentru noi proiecte.

Previziunile astrologului Cristina Demetrescu pentru prima jumătate a lunii mai

În emisiunea Vorbește lumea, astrologul Cristina Demetrecu a dezvăluit care sunt previziunile pentru prima jumătate a lunii mai. Conform acesteia, zodiile trebuie să fie conștiente că „un ciclu se închide și altceva se deschide”.

ADVERTISEMENT

Berbec

Se poate vorbi despre o nouă eră pentru nativii Berbec. Trebuie să fie mult mai încrezători atunci când vine vorba de proiecte noi. Tot ce e nou în această perioadă, este de bun augur.

Taur

Taurii vor finaliza niște lucrări și vor încasa bani, ceea ce îi face să se simtă foarte bine. Urmează o perioadă foarte importantă pentru sănătate. Cei care au probleme medicale, să caute soluții.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii au o perioadă foarte bună de întâlnire cu prietenii, de ajutor din partea unor oameni neașteptați. Beneficiază de protecție divină în perioadele dificile și sunt feriți de eventuale probleme de sănătate.

Raci

În prima jumătate a lunii mai, Racii își pot construi un nume. Meritele le sunt recunoscute și au șanse chiar să devină faimoși. Din punct de vedere sentimental, relațiile familiale pot avea de suferit.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii se aventurează, fac planuri pentru călătorie. Le merge foarte bine din punct de vedere financiar și profesional. Este zodia care beneficiază de tranzitul planetelor.

Fecioară

Fecioarele au o perioadă profitabilă din punct de vedere al tranzacțiilor. Exploatează niște bunuri pe care le au, dar pot, de asemenea, să obțină un credit pentru a-și cumpăra o casă.

ADVERTISEMENT

Balanță

Pentru Balanțe urmează o perioadă pe care astrologul Cristina Demetrescu a numit-o „ori la bal, ori la spital”. Pot semna contracte noi, dar sunt și nativi care stau pe relații foarte păguboase, există riscul unor divorțuri care să-i afecteze și în plan financiar.

Scorpion

Scorpionilor le merge bine pe plan profesional. Cei care nu sunt mulțumiți de actualul loc de muncă sunt sfătuiți să-și caute ceva nou. Partenerial vorbind, acești nativi forțează lucrurile în relații, dar partenerilor nu le este pe plac atitudinea lor.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie atenți la sănătate în prima jumătate a lunii mai, pot apărea probleme de metabolism. În același timp, stau bine pe casa distracției.

Capricorn

Pentru Capricorni urmează o perioadă bună pentru tranzacții imobiliare. În următoarele 5 luni, vor face ceea ce le place. În zona sentimentală, trebuie să aibă mai multă grijă pentru că sunt persoane cu toane.

Vărsător

Vărsătorii care au abilități de comunicare vor face bani din scris și din training-uri. E bine să-și pună mintea la contribuție și să folosească internetul în avantajul lor.

Pești

Peștii sunt pe casa banilor, însă aceștia se fac prin muncă. Unii nativi sunt sfătuiți să ceară o mărire de salariu. Apar schimbări pentru ei în zona comunicării. Simt nevoia să nu vorbească despre ceea ce trăiesc, să se retragă, iar ceilalți nu văd cu ochi bun acest lucru.

ADVERTISEMENT