Life

Previziuni Cristina Demetrescu pentru primele două săptămâni din iunie. Ce aduce Luna Nouă în Gemeni

Astrologul Cristina Demetrescu a dezvăluit, la Pro TV, cum sunt influențate zodiile de Luna Nouă în Gemeni în primele două săptămâni ale lunii iunie 2022.
30.05.2022 | 12:31
Previziuni Cristina Demetrescu pentru primele doua saptamani din iunie Ce aduce Luna Noua in Gemeni
Cristina Demetrescu, previziuni pentru primele două săptămâni din iunie. Sursa foto: Capturi Pro TV/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu a dezvăluit, la Vorbește lumea, care sunt previziunile pentru următoarele două săptămâni. Iată ce aduce Luna Nouă în Gemeni pentru cele 12 semne zodiacale.

Previziuni Cristina Demetrescu pentru primele două săptămâni din iunie

Berbec

Se agită și se grăbesc foarte mult, chiar dacă nu sunt în criză de timp. Vor să rezolve multe lucruri pentru ei și pentru alte persoane, dar nu au timp de toate. Au probleme acasă și își fac planuri de schimbare.

ADVERTISEMENT

Taur

Se simt bine și se ocupă de ei, de felul în care arată. Cei care au avut probleme de sănătate sau emoționale în ultima perioadă se vor simți mult mai bine. Trec mai ușor peste probleme și se gândesc la o sursă de venit suplimentară.

Gemeni

Luna Nouă îi ajută foarte mult și au idei noi. Sunt pregătiți să depășească problemele din trecut. Conjuncția Jupiter-Marte e bună pentru ideile lor, dar nu ar fi bine să se grăbească, chiar dacă sunt presați de cineva, mai ales atunci când vine vorba de bani.

ADVERTISEMENT

Rac

Anumite întâmplări îi pot tulbura pe nativii Rac. Pot avea probleme cu somnul sau poate nu se simt foarte bine. E o perioadă de schimbări și de transformări. Ar trebui să se ocupe de planurile pe care le-au abandonat.

Leu

Acești nativi nu pot rata anumite ocazii și evenimente. Vor să fie prezenți peste tot, chiar dacă nu au o stare foarte bună. Obțin anumite avantaje la locul de muncă și sunt lăudați de superiori, dar se simt presați.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Sunt persoane care se oferă să le ajute, să le vândă ceva acestor semne zodiacale. Fecioarele ar putea înțelege greșit intențiile bune ale acestor persoane. Apare o lipsă de comunicare, dar se va rezolva. Se poate să călătorească în interes de serviciu și nu ar trebui să refuze, pentru că ar putea apărea surprize.

Balanță

Luna Nouă vine cu lucruri bune pentru Balanțe, își fac planuri de vacanță. Își reevaluează anumite relații care nu sunt benefice pentru ele și se detașează de persoanele de care sunt dependente.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se pune multă presiune pe ei la locul de muncă. E agitație și aude făcut multe lucruri într-un timp destul de scurt. Din fericire, se bucură și de un eveniment plăcut în viața lor, pentru care ar trebui să-și ia liber. Trebuie să-și facă asigurare medicală dacă vor să călătorească.

Săgetător

Luna Nouă influențează casa relațiilor. Încep să se dezbată lucruri noi la nivel conjugal. Vor avea parte de multă distracție. E o perioadă bună pentru sănătate, dar trebuie să fie atenți.

Capricorn

Ar putea apărea schimbări în privința domiciliului, poate se mută cineva la ei, se mută undeva sau cineva pleacă de acasă. Au loc tot felul de mutări care necesită costuri. Ar fi bine să pună accentul pe securizarea locuinței lor.

Vărsător

Poate apare un nou partener în viața lor sau chiar un copil. Sunt foarte darnici și vor să se distreze. De asemenea, sunt creativi și au idei. Apelează la anumite cunoștințe pentru a rezolva niște probleme de care alții nu s-au ocupat.

Pești

Primesc bani, dar și cheltuie foarte mult în această perioadă, mai ales dacă au copii. Dacă încasează niște bani ar fi bine să nu se laude cu acest lucru.

ADVERTISEMENT