Fotbal international

Previziuni despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Cristiano Ronaldo se va mândri că are poză cu el”

21.01.2021 | 17:44
Previziuni despre viitorul lui Radu Dragusin Cristiano Ronaldo se va mandri ca are poza cu el
ADVERTISEMENT

Fundașul lui Juventus, Radu Drăgușin, a impresionat deja prin evoluțiile sale, dar și prin atitudinea pe care o are. Valeriu Răchită crede că Drăgușin ar trebui să fie un exemplu și pentru alți fotbaliști români.

În vârstă de 18 ani, Radu Drăgușin a debutat deja pentru prima echipă a lui Juventus și a evoluat foarte bine pe parcursul celor trei meciuri în care a fost utilizat de Andrea Pirlo.

ADVERTISEMENT

Valeriu Răchită apreciază modul în care Radu Drăgușin tratează fotbalul și crede că seriozitatea fundașului ar trebui să fie un reper și pentru alți fotbaliști români.

Anunț gradios despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Cristiano Ronaldo se va mândri cu poza cu el”

Radu Drăgușin nu și-a prelungit, încă, înțelegerea cu Juventus, dar șefii campioanei Italiei sunt cuceriți de calitățile fundașului central român. În vârstă de doar 18 ani, Drăgușin l-a impresionat și pe Andrea Pirlo, care l-a lăudat după prima partidă în care apărătorul a fost titular la Juventus, respectiv partida cu Genoa din Cupă.

ADVERTISEMENT

„Drăgușin a debutat pentru noi în Champions League, apoi a mai jucat 20 de minute și în Serie A contra celor de la Genoa. E un jucător foarte interesant, care și-a demonstrat calitățile”, a spus Andrea Pirlo după duelul cu genovezii.

Presa din Italia a anunțat că, în ciuda evoluțiilor sale bune, lui Radu Drăgușin îi va fi greu să se impună în primul 11 al lui Andrea Pirlo. Juventus ia în calcul să îl cedeze pe tânărul fundaș sub formă de împrumut la Sassuolo, gruparea de pe locul opt din Serie A.  Dacă va fi împrumutat, Drăgușin ar deveni coleg cu Vlad Chiricheș, căpitanul echipei naționale a României.

ADVERTISEMENT

Încântat de progresul fundașului român este și Valeriu Răchită, fost apărător central la Petrolul Ploiești și Steaua București. Răchită crede că atitudinea adoptată de Drăgușin este secretul succesului tânărului fotbalist. Răchită crede că inclusiv Cristiano Ronaldo și Alvaro Morata sunt conștienți de potențialul uriaș al fundașului român.

„N-am văzut nicio mașină de pește sau vreo pițipoancă lângă el. Nici vreo miss strâmbă n-am văzut. Scoutingul se face și din punctul ăsta de vedere. Ronaldo și Morata crezi că au făcut poză cu el degeaba? Peste 10 ani cei doi se vor mândri că au făcut poză cu Radu Drăgușin”, a spus Răchită la Digisport.

ADVERTISEMENT

Fundașul de 18 ani a făcut parte din lotul lui Andrea Pirlo pentru Supercupa Italiei, câștigată de Juventus cu 2-0 în fața lui Napoli. Chiar dacă nu a jucat, Drăgușin a sărbătorit succesul alături de vedetele lui Juve și a publicat și imagini pe Instagram: „Primul trofeu dintre multele ce vor urma. Felicitări echipei pentru o partidă excelentă”, a descris acesta instantaneele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Radu Dragusin (@radudragusin5)

ADVERTISEMENT