Life

Previziuni făcute de astrologul Minerva. Ce efecte are asupra zodiilor cuadratura Chiron-Lună până pe 17 iulie 2022

Astrologul Minerva a descifrat tainele unuia dintre fenomenele momentului, cuadratura dintre Lună și Chiron, considerat vindecătorul zodiacului. Ce ne așteaptă?
14.07.2022 | 14:51
Previziuni facute de astrologul Minerva Ce efecte are asupra zodiilor cuadratura ChironLuna pana pe 17 iulie 2022
Previziuni făcute de Minerva până pe 17 iulie 2022. Foto: româniatv.net
ADVERTISEMENT

Minerva a făcut principalele previziuni pentru săptămâna în curs, marcată de cuadratura Chiron-Lună până pe 17 iulie 2022.

Minerva, previziuni pentru perioadă următoare. Ce se întâmplă cu zodiile până pe 17 iulie 2022

În astrologie, cuadratura este situația în care două planete, sau o planetă și un alt corp ceresc precum asteroidul Chiron, formează un unghi de 90 de grade.

ADVERTISEMENT

Berbecii descoperă că au nevoie de mai puțină energie pentru lucrurile pe care și le propun. Lucrurile devin mai clare și mai simple pentru ei în atingerea țelurilor lor. Taurii trebuie să folosească această perioadă în avantajul lor. O excursie ar fi ideală pentru întărirea legăturilor cu cei dragi.

Gemenii simt nevoia să treacă peste anumite lucruri plictisitoare. Profesional, să se aștepte la zile liniștite. Au oportunitatea de a finaliza proiecte remarcabile.

ADVERTISEMENT

Racii nu trebuie să trăiască temându-se. Tendința lor de a vorbi blând e una din calitățile cele mai atractive. Au un conflict cu ei înșiși, iar acest zbucium îi vor ajuta să ia decizii importante.

Leii fac mai multe progrese decât își dau seama. Vor fi preocupați ceva mai mult de sentimentele lor. Trebuie să-și vindece rănile din trecut.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii cred mai mult în ei

Fecioarele își fac noi prieteni cu ușurință, care le vor percepe ca făcând parte din familia lor. Pot avea unele probleme de comunicare din cauza lui Chiron. Nu trebuie să supraestimeze anumite situații deoarece se pot întoarce împotriva lor.

Balanțele fac schimbări de planuri. Trebuie să se gândească la fiecare pas pe care îl fac, asta deoarece le poate afecta pe termen lung. Scorpionii se gândesc mai mult în perspectivă. Încep să prevadă cum ar putea arăta viața lor pe termen lung, unde vor să ajungă, cine vor să fie cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii vor citi cu ușurință printre rânduri ceea ce spun ceilalți, dar nu trebuie să ia lucrurile prea personal. Le poate fi stricată distracția când Mercur face pătratul cu Chiron. Pot strica starea de spirit a partenerului.

Capricornii se îndrăgostesc pe măsură ce caută echilibrul în relație. Sfârșitul săptămânii le poate aduce o întâlnire fermecătoare.

Vărsătorii își urmăresc obiectivele în timp ce așteaptă să vină ocazia. Au încredere în vocea lor interioară, în intuiție. Peștii s-ar putea pedepsi inutil. Urmează o perioadă foarte ocupată, dar productivă. Trebuie să țină cont de procedurile stabilite și de rutina zilnică.

Previziunile astrologului Minerva au fost făcute pe canalul de Youtube 6TV.

 

ADVERTISEMENT