Life

Previziuni karmice pentru 2023. Consultantul Andrei Diaconu spune ce ne așteaptă la anul: ”Toată lumea este speriată”

Consultantul Andrei Diaconu a consultat astrele și a dezvăluit care sunt evenimentele care ne așteaptă în 2023. Specialistul în consultanță spirituală face previziuni pentru anul viitor.
31.05.2022 | 08:30
Previziuni karmice pentru 2023 Consultantul Andrei Diaconu spune ce ne asteapta la anul Toata lumea este speriata
Andrei Diaconu, preziceri pentru anul 2023. Declarațiile consultantului. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Bărbatul, care este life coach și înzestrat cu harul citirii aurei, a spus care sunt previziunile karmice pentru 2023. Acesta a vorbit despre toate aspectele vieții, printre care se numără dragostea și relațiile cu ceilalți.

Andrei Diaconu, preziceri pentru anul 2023. Declarațiile consultantului

Andrei Diaconu spune ce ne așteaptă la anul, subliniind că toată lumea este speriată și că sunt oameni care trăiesc o viață întreagă într-o relație complet karmică, asta pentru că le este teamă să schimbe ceva la ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, consultantul a explicat că este foarte important să ne ascultăm intuiția în totalitate pentru că niciodată nu ne va înșela. În plus, specialistul a mai vorbit și despre relațiile karmice pozitive și negative, despre dragoste și înșelat.

„Devitalizarea este normală în ceea ce privește 2022 și 2023. Sunt niște ani cu răbufniri karmice foarte mari, sunt ani karmici și tot ceea ce trăim în momentul de față este la intensitate foarte mare din punct de vedere negativ.

ADVERTISEMENT

Toată lumea este speriată, venim după niște ani de pandemie, după un război care stă pe punctul de a începe iar și această energie negativă, aceste gânduri negative, pe care le au majoritatea oamenilor, ne sug de energia vitală.

Tu dacă ești lumină, întunericul se hrănește de la tine. Devitalizarea noastră scade. Important este să conștientizăm acest lucru și să găsim tot felul de soluții de încărcare. 

ADVERTISEMENT

Respirațiile conștiente, o baie cu sare, o rugăciune, ascultăm o muzică care ne place, mâncăm ceva ce ne place, ieșim în natură etc”, a declarat consultantul spiritual Andrei Diaconu, scrie wowbiz.ro.

Andrei Diaconu, despre dragoste și relații în 2023

În altă ordine de idei, Andrei Diaconu a mai menționat faptul că dragostea este mai complicată decât pare în 2023. Iubirea poate lua mai multe forme, comportându-se complet diferit în funcție de situație.

ADVERTISEMENT

Sentimentele trebuie să fie sincere, devotate și simțite din punct de vedere spiritual. Oamenii dau totul de la început ori nu dau nimic. În 2023 nu trebuie să ajungem la o competiție în dragoste.

ADVERTISEMENT