Life

Previziuni Mihai Voropchievici: 6 zodii, sub semnul schimbării în luna mai. Nativii Scorpion și Pești, vizați

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt previziunile complete pentru luna mai 2022 și care sunt semnele zodiacale care se bucură de momente frumoase, cu numeroase împliniri.
05.05.2022 | 22:17
Previziuni Mihai Voropchievici 6 zodii sub semnul schimbarii in luna mai Nativii Scorpion si Pesti vizati
Mihai Voropchievici, anunț pentru mai 2022. Ce aduce luna pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Celebrul numerolog a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, de la Antena 3, ce aduce luna aceasta. Potrivit astrologului, se anunță o perioadă înfloritoare, cu schimbări din punct de vedere profesional.

Mihai Voropchievici, anunț pentru mai 2022. Ce aduce luna pentru fiecare zodie în parte

Mihai Voropchievici susține că toate zodiile sunt răsfățate în mai prin prisma cadourilor pe care le primesc de la oamenii dragi. În plus, se anunță lucruri bune pe latura socio-profesională şi cea financiară.

ADVERTISEMENT

Berbec

Luna mai este marcată de împliniri profesionale, nativii pot găsi locul de muncă care să le aducă ce-și doresc. Munca de acum reprezintă un ecou până spre finalul anului 2022, e un fel de avanpremieră. E nevoie să știe clar care sunt cerințele și dorințele pentru că vin multe schimbări.

Sunt șanse mari să rămână și câteva nemulțumiri, asta dacă nu aleg bine. Schimbările sunt benefice și aduc o stare de bine, lucru care se va observa cu ochiul liber din comportament.

ADVERTISEMENT

Taur

Astrele vorbesc despre o perioadă propice pentru schimbări de ordin emoțional, visează la o dragoste conservatoare. Luna mai aduce un sentiment de relaxare nemaiîntâlnit în ultima vreme. Nu mai e timp pentru gândurile legate de probleme.

Nativii căsătoriți se bucură de susținere din partea partenerului de viață, în timp ce persoanele singure află dacă au aceleași dorințe ca cei pe care au pus ochii.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O lună liniştită din punct de vedere personal, cu calm și vești bune. Perioada asta nu ești afectat de lucrurile mărunte, sfatul astrelor fiind să nu renunți la obiceiurile bune pentru altele care s-ar putea să nu-ți convină.

Este o perioadă tocmai bună pentru a împărtăși cu ceilalți problemele cu care te confrunți. Micile situații neplăcute pot găsi o rezolvare dacă se apelează la înțelegere.

ADVERTISEMENT

Rac

Îți poți deschide sufletul foarte ușor, trebuie numai să-ți dorești asta. Legăturile cu ceilalți sunt de suflet sau profesionale, dar de mare ajutor într-un viitor imediat. Ești îndrumat să te lași dus de val și să nu mai vezi cum funcționează lucrurile.

Ești sigur pe deciziile luate în mai și obții valorile pe care le dorești. Scoate la înaintare talentele şi calităţile pe care le ai, contează foarte mult încrederea în tine. Ai o personalitate puternică, scoate-o la suprafață!

Leu

Mai vine cu multe aşteptări pe plan personal și cu decizii corecte dacă ești calm. Discuțiile cu jumătatea ta pot îngreuna relația, dar e bine să analizezi și să asculți punctul de vedere al celuilalt. Perioada asta este de uniune, dar și de ruptură.

Nu este timpul să exagerezi în nicio situație, ci să iei cele mai corecte hotărâri ca să fii mulțumit în final. Astrele consideră că este o perioadă perfectă pentru planurile profesionale, dar nu și pentru dragoste.

Fecioară

Vești frumoase în cadrul familiei, în special din partea unei rude apropiate. Problemele din trecut sunt lăsate deoparte, acum este despre liniște sufletească. Ești mai pregătit decât oricând pentru vară și pentru multe finalizări.

Este foarte importantă relaxarea, să nu cazi în extrema cealaltă pentru că tu eşti o zodie a extremelor. În sfârșit, primești răspunsuri la toate aşteptările pe care le ai.

Balanță

Luna mai vine cu calmitate şi pace. Te numeri printre cei care nu se lasă doborâți de la primele piedici. Sentimentele din trecut reapar, mai ales pentru cei fără obligații. Cei căsătoriți pot avea tensiuni în familie, în timp ce planurile de viitor se stabilizează.

Se rezolvă multe lucruri fantastice cu calm, dragoste și înțelegere. Duc la bun sfârșit planurile la care nu au renunțat în ciuda greutăţilor. O iau de la zero și verifică ce nu merge bine.

Scorpion

Planul trasat pe hârtie începe să prindă contur prin dedicarea unui timp mai lung. Ideile personale te fac să uiți de relaxare, dar trebuie să faci tot posibilul să nu dai în extreme. Luna mai trebuie să fie despre optimism și în relație.

E foarte important ca viața de cuplu și cea profesională să fie separate, nu amestecate. Mihai Voropchievici susține că distanța trebuie să existe ca reușitele să fie peste așteptările tale.

Săgetător

Nativii singuri își găsesc jumătatea, cuplurile merg în vacanță. E momentul ideal să înveți să te bucuri de lucrurile mărunte din viață și să nu amâni planurile pe care le ai, mai ales dacă este vorba de unele care nu necesită mult timp.

Indicat ar fi să realizezi lucruri care se încheie într-un termen scurt. Divinitatea îți transmite gânduri bune, sfaturi și un ajutor nepreţuit. Tot ce ai neglijat în ultima perioadă iese la suprafață.

Capricorn

Stai mai bine la capitolul sănătate după ce în ultimele luni ai avut ceva probleme, îți găsești liniștea. Primești ajutor neprețuit de la oamenii din preajmă, care te iubesc. Contează să faci mișcare pentru a avea o atitudine pozitivă.

Sportul ajută mintea să nu mai aibă timp pentru a combina lucrurile rele de care nu mai reușești să scapi. Sfatul astrelor este să începi cu plimbări scurte.

Vărsător

Ai marea șansă să-ți găsești sufletul pereche, chiar dacă ai trecut printr-un divorț dureros. Nu întoarce spatele lui Cupidon, ține cont de simțuri și de percepții. Poate îți e greu și nu vrei să fii singur la vară. În doi se cheltuie banii mai uşor.

Fii sigur pe decizii și tratează-le ca atare. Dacă ai intuit bine, atunci e indicat să o duci până la capăt. Cei cu o relație veche trebuie să aibă răbdare cu partenerul de viaţă, care poate fi uneori obositor.

Pești

Te bucuri de o surpriză inedită în carieră, poate o schimbare de loc de muncă sau o mărire de salariu, asta pentru că ai început deja să faci planurile pentru vacanța de vară. În dragoste apar tot felul de oportunităţi.

Lucrurile nu stai tocmai pe roze în viața privată din cauza încăpățânării tale, care aduce disensiuni în cuplu. O singură vorbă poate strica ce s-a construit în ani buni.

ADVERTISEMENT