Life

Previziuni Minerva: Zodii care au noroc în perioada următoare. Vești bune pentru nativii Vărsător

Astrologul Minerva a anunțat ce zodii au noroc în perioada următoare. Printre semnele zodiacale care sunt vizate de astre se numără și nativii Vărsător.
16.05.2022 | 12:26
Previziuni Minerva Zodii care au noroc in perioada urmatoare Vesti bune pentru nativii Varsator
Astrologul Minerva a anunțat zodiile norocoase în perioada următoare. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Astrologul Minerva a anunțat ce zodii vor avea noroc în perioada următoare. Printre nativii vizați se numără și cei din zodia Vărsător.

Previziuni Minerva: Zodii care au noroc în perioada următoare

Semnele zodiacale fixe vor fi cele mai influențate în această perioadă. Este vorba despre Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, iar influența asupra lor va fi una pozitivă.

ADVERTISEMENT

Mercur Retrograd are un impact asupra casei valorilor, așa că la nativii Taur sunt vizați banii câștigați prin muncă proprie. Astrele îi îndeamnă pe acești nativi să-și reevalueze poziția vizavi de statutul financiar, de banii pe care îi are, după cum a declarat Minerva la Showbiz Report, la Antena Stars.

Taurii se vor confrunta cu problemele obișnuite de comunicare, în plan relațional. Nu este un semn zodiacal foarte comunicativ, ci este o fire introspectivă. Este atent la detalii. Sunt îndemnați să fie atenți și la sănătate.

ADVERTISEMENT

Leul este o altă zodie pentru care lucrurile vor merge bine în această perioadă. Vor afla cine le este prieten cu adevărat și sunt norocoși din acest punct de vedere. De asemenea, este momentul perfect se se întâlnească cu colegii și să-și împărtășească ideile unii altora.

Astrologul Minerva are un sfat important pentru acești nativi, și anume să nu se grăbească să inițieze o afacere în perioada lui Mercur Retrograd, adică până pe 13 iunie. Pot face orice își doresc după această perioadă.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii ar putea veni cu idei noi. Chiar dacă au un blocaj din punct de vedere creativ, nu trebuie să-și facă griji. Au o perioadă bună din punct de vedere profesional.

Ce se întâmplă cu zodiile Gemeni și  Scorpion

Potrivit astrologului Minerva, Scorpionii vor fi afectați, mai ales că eclipsa de Lună se află în semnul lor.

ADVERTISEMENT

Pentru nativii zodiei Scorpion vor ieși la iveală anumite secrete și informații în perioada următoare. De asemenea, ar trebui să fie atenți la situația financiară.

Eclipsa de Lună de noaptea trecută îi afectează pe toți nativii, după cum a mai menționat astrologul.

“De azi-noapte suntem în plină eclipsă totală de Lună, ne afectează din punct de vedere emoțional. Suntem mai sensibili, plângem mai ușor, râdem mai ușor. Efectele le vom simți încă două săptămâni.” a mai precizat Minerva.

Pentru Gemeni nu este momentul să cunoască pe cineva nou în perioada următoare. În schimb, trebuie să acorde atenției relației pe care o au, întrucât aceasta îi poate oferi foarte multe. Lucrurile se vor așeza dacă au răbdare.

ADVERTISEMENT