Life

Previziuni realizate de Mariana Cojocaru pentru luna mai 2022. Eclipsa de Lună dă peste cap toate zodiile

Astrologul Mariana Cojocaru a realizat principalele previziuni pentru luna mai 2022, o lună în care vom avea eclipsă de Lună, mai exact pe data de 16.
02.05.2022 | 16:45
Previziuni realizate de Mariana Cojocaru pentru luna mai 2022 Eclipsa de Luna da peste cap toate zodiile
Horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru luna mai 2022. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Luna mai 2022 vine cu tot felul de încercări pentru zodii. Princupalul eveniment astrologic al acestei luni este Eclipsa de Lună din 16 mai. Cum vor fi afectate zodiile?

Horoscop realizat de Mariana Cojocaru pentru luna mai 2022

Planul financiar trebuie coroborat cu cariera, cu businessul. Berbecii pot funcționa la extreme. Mulți nu mai știu pe unde să scoată cămașa.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt într-o perioadă în care ar putea să răbufnească în plan sentimental. Trebuie să fie atenți la relații sau în ce relații intră. Impactul este karmic. Gemenii trebuie să fie atenți, pentru că pe 10 mai Mercur va intra în mișcare retrogradă. Pot fi răscoliți de tot felul de tensiuni.

Racii sunt vizați în mod direct de aspectele care țin de Lilith. Ea, în general, nu se joacă. Este pur și simplu necruțătoare. Leii sunt de departe vizați de cele două eclipse, dar în plan secundar.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt vizate de Mercur, care va fi retrograd. Prin urmare, pot traversa o perioadă în care anumite lucruri să se materializeze, chiar într-un mod neașteptat. Balanțele nu sunt vizate de niște aspecte care să le pună pe gânduri. Sunt în zona neutră.

Scorpionii ar putea erupe. Sunt tot soiul de provocări karmice destul de riscante. Să nu uităm că în Scorpion este karma negativă sau coada Dragonului. Săgetătorii sunt într-o perioadă de răscruce. Unii pot să fie cu gândul la anumite chestiuni din trecut. Sunt multe lucruri nerezolvate.

ADVERTISEMENT

Peștii au aspecte pozitive

Capricornii se gândesc dacă au ales bine în dragoste sau nu. Unii pot avea parte de trădări în viața amoroasă sau la locul de muncă. Trădările pot apărea și în familie.

Vărsătorii sunt într-o zonă de exuberanță sau într-o zonă explozivă. Se pot materializa lucruri din trecut care nu s-au realizat așa cum și-au dorit ei. Pot veni beneficii la unii, dar și cu încercări sau stat pe gânduri mai ales pe zona de carieră.

ADVERTISEMENT

Peștii au aspecte pozitive, mai ales când vorbim despre Jupiter, prezent în acest semn zodiacal. Ei trebuie să fie atenți la chestiunile cu justiția. Alții pot avea probleme ce țin de sentimente.

Previziunile astrologului Mariana Cojocaru au fost făcute în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

ADVERTISEMENT