Sport

Previziuni sumbre pentru Şumudică şi CFR Cluj: „Young Boys o să fie puternică şi o să îi scoată“

CFR Cluj se deplasează la Berna pentru returul cu Young Boys în preliminariile Ligii Campionilor.
10.08.2021 | 10:54
Previziuni sumbre pentru Sumudica si CFR Cluj Young Boys o sa fie puternica si o sa ii scoata
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Young Boys se joacă marţi, 10 august, de la 21:30, în turul al treilea preliminar din Champions League. Învingătoarea merge în play-off-ul competiţiei, iar echipa care pierde „retogradează“ în play-off-ul Europa League.

În prima manşă, pe stadionul din Gruia, cele două formaţii au terminat la egalitate, 1-1. Cristi Manea a deschis scorul în minutul 4, iar Sierro a oprit tabela în al treilea minut de prelungiri.

ADVERTISEMENT

Marcel Răducanu nu crede în CFR: „Young Boys o s-o scoată pe CFR“

Marcel Răducanu anticipează un deznodământ similar şi în această seară. Fostul internaţional conideră că formaţia elveţiană este favorită şi va fi cea care se califică.

„Le-am pierdut deja pe FCSB, Craiova şi Sepsi şi aceste eliminări reprezintă oglinda fotbalului românesc. Şi CFR o să aibă probleme, la Berna.

ADVERTISEMENT

O să fie deranj mare pentru CFR, în retur! Ştiu cum e atmosfera, la Berna. Young Boys o să fie foarte puternică şi cred că o s-o scoată pe CFR“, a declarat Marcel Răducanu, la Pro X.

Marcel Răducanu: „Asta e valoarea jucătorilor acum“

„Ce s-a întâmplat în Conference League cu FCSB, Craiova şi Sepsi… Dacă noi nu putem să trecem de echipe de-astea slăbuţe, ce şanse avem cu cele puternice?

ADVERTISEMENT

E din ce în ce mai rău. Fotbalul românesc trebuie să se schimbe de jos, de la copii şi juniori. Asta e valoarea jucătorilor acum.

Este păcat! Noi întotdeauna am avut jucători fabuloși, care au jucat în campionate puternice, dar acum este păcat că s-a ajuns aici“, a decretat fostul fotbalist.

ADVERTISEMENT

Laude pentru Şumudică şi nu prea

Marcel Răducanu a vorbit şi despre noul antrenor din Gruia, despre care  a spus că face o treabă bună. A apreciat rezultatele obţinute de Şumudică, dar a criticat jocul propriu-zis.

„Este alt antrenor, a venit cu concepția lui, vrea să joace altceva. Rezultatele sunt bune, chiar dacă jocul nu este foarte bun. Înseamnă că Șumudică face o treabă bună“, a concluzionat Marcel Răducanu.

Amintiri neplăcute din 2020

CFR Cluj şi Young Boys s-au întâlnit şi în grupele Europa League din sezonul precedent, când a fost tot 1-1 la Cluj (goluri Rondon 62 şi Fassnacht 69) şi 2-1 pentru Young Boys la retur, cu un final scandalos.

Pe un stadion gol din Berna, CFR Cluj a reuşit să marcheze prima, prin Debeljuh. Meciul se apropia de final când a marcat atacantul ardelenilor, în minutul 84.

Dar ceea ce a urmat, a enervat la culme tabăra românească. În minutul 90, arbitrul Benoit Bastien a inventat un penalty pentru gazde şi l-a eliminat pe Bălgrădean, portarul protestând scos din minţi de decizia absurdă.

Nsame a transformat (90+3), iar trei minute mai târziu, Young Boys a mai lovit o dată pe contraatac, prin Gaudino (90+6).

ADVERTISEMENT