ADVERTISEMENT
Simona Halep

Previziunile analiștilor de la ESPN pentru Australian Open: „După victoria de la Wimbledon, Simona Halep nu a mai fost convingătoare!”

Autori: Andrei Șchiopu, Carmen Badulescu | 20.01.2020 | 14:16
Previziunile analiștilor de la ESPN pentru Australian Open: „După victoria de la Wimbledon, Simona Halep nu a mai fost convingătoare!”
Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro

Peter Bodo, jurnalist și analist la ESPN, a făcut mai multe previziuni pentru Australian Open. Acesta a vorbit despre șansele tuturor jucătorilor, inclusiv de Simona Halep, pe care o avertizează că nu a mai fost convingătoare din momentul în care a câștigat turneul de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT

Analiștii de la ESPN o avertizează pe Simona Halep

Peter Bodo, jurnalistul ESPN, o avertizează pe Simona Halep înainte de Australian Open și a declarat despre ea că nu a mai fost la fel de convingătoare, ca atunci când a cucerit trofeul de la Wimbledon 2019.

„Simona Halep, numărul patru mondial, nu a mai arătat atât de convingătoare, de când a experimentat momentul care i-a definit cariera, și anume câștigarea turneului de la Wimbledon. De când a a cucerit trofeul, Simona s-a confruntat cu mai multe accidentări.

ADVERTISEMENT

Jennifer Brady, adversara Simonei Halep, vine după victorii consecutive cu Maria Sharapova și Ashleigh Barty la Brisbane”, a încheiat Peter Bodo.

Simona Halep a vorbit despre problemele pe care le poate întâmpina în Australia

Simona Halep a dezvăluit problemele pe care le-ar putea avea la Australian Open, umiditatea fiind principalul factor extern de care se teme românca: Vreau să câștig foarte mult Australian Open, dar este foarte dificil, în special din cauza temperaturilor. Câteodată este foarte frig, nu îmi este ușor să mă adaptez la astfel de schimbări.

ADVERTISEMENT

Pentru mine a fost foarte greu să reușesc să joc în finala din 2018 din cauza umidității aerului, mi-a pus probleme. Eu trebuie doar să fiu pregătită pentru fiecare meci, doar să joc fără să mă gândesc la rezultat. Nu îmi place să pun presiune pe mine.

Acum sunt mult mai relaxată în privința rezultatelor. Anul trecut am spus că voi avea un am mai relaxat pentru că reușisem să îmi iau de pe umeri presiunea câștigării unui titlu de Grand Slam, dar nu a fost nici pe departe mai relaxat”, a mai declarat Simona Halep.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!