Life

Previziunile astrologului Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lunii iunie 2022. Gemenii sunt foarte activi

Astrologul Cristina Demetrescu a realizat previziunile pentru a doua jumătate a lunii iunie 2022. Zodiile trebuie să învețe să își folosească în mod corect infuzia de energie.
13.06.2022 | 12:07
Previziunile astrologului Cristina Demetrescu pentru a doua jumatate a lunii iunie 2022 Gemenii sunt foarte activi
Cristina Demetrescu, previziuni pentru a doua parte a lunii iunie 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu vine cu previziuni interesante pentru a doua jumătate a lui iunie 2022. Mercur reintră în Gemeni și dialogurile devin mult mai clare decât înainte. Asta înseamnă că trebuie să spunem lucrurile de două ori ca să fim înțeleși. Iată cum arată situația pentru fiecare zodie.

Previziuni realizate de Cristina Demetrescu pentru a doua jumătate a lui iunie 2022

Berbecii au atât de multă energie încât nu vor ști toți să o canalizeze corect. Oricine poate să fie ajutat astral în perioada următoare. Unii Berbeci s-ar putea să vorbească prea mult, să deranjeze prea mult.

ADVERTISEMENT

Taurii încă sunt pândiți de pericol. Poate apărea un risc de accidentare pe fondul oboselii. Totuși, ei au o oarecarea protecție. E o perioadă profitabilă pe plan financiar.

Gemenii sunt foarte activi. Se simt foarte bine. Sunt foarte șarmanți. Sunt subiectul unor atracții, sunt în centrul atenției. Racii vor avea mai multă energie după 22 iunie, când Soarele intră în zodia lor. Multe lucruri se pot schimba în viața lor. Își pot schimba brusc dispoziția.

ADVERTISEMENT

Leii sunt expansivi. Unele lucruri pot fi nerealiste. Unii vor călătorii și stabilesc o destinație departe. Pot avea invitații de la prieteni din depărtare.

Scorpionii au noroc la bani

Fecioarele au o perioadă bună din punct de vedere administrativ. E o perioadă grea pentru recuperarea banilor. Pot vinde o proprietate care se vinde greu. Balanțele au nevoie de o cireașă de pe tort care să producă schimbări în viața lor. Ar fi bine să nu se mai ascundă după diplomație.

ADVERTISEMENT

Scorpionii au o perioadă fructuoasă financiar. Ce-i drept, se și agită foarte tare. Unii stau cu gândul la o vacanță. Săgetătorii trebuie să aibă grijă cum folosesc energia pe care o primesc de la astre. Ei trebuie să aibă un plan al distracțiilor.

Capricornii au parte de lucruri ciudate în plan sentimental. Trecutul joacă pe scena prezentului. Vărsătorii au o barieră fină între prietenie și iubire. Pot trece de la o prietenie în aprofundarea sentimentelor. Peștii vor vedea mult mai clar adevărul. Pot apărea tensiuni în zona conjungală.

ADVERTISEMENT

Predicțiile astrologice au fost făcute în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV.