Life

Previziunile astrologului Cristina Demetrescu pentru anul 2021 pentru România și întreaga planetă

03.01.2021 | 14:10
Previziunile astrologului Cristina Demetrescu pentru anul 2021 pentru Romania si intreaga planeta
ADVERTISEMENT

Astrologul Cristina Demetrescu a fost printre puținii care a prezis pandemia din 2020 la finalul lui 2019, iar pentru anul 2021 are o serie de predicții care mai de care mai interesante.

Invitată în emisiunea Voi cu Voicu de la Antena 3, Demetrescu a făcut o analiză complexă a noului an și a spus ce s-ar putea întâmpla în România și în lume.

ADVERTISEMENT

Anul stă sub puterea transformatoare a Vărsătorului, iar planetele Jupiter și Saturn vor continua să ne dea bătăi de cap în următoarele 12 luni.

Cristina Demetrescu, previziuni generale pentru 2021

Chiar dacă contextul astrologic care a favorizat apariția pandemiei s-a încheiat, vor exista în continuare anumite schimbări, provocate de ceea ce am trăit cu toții în 2020. Vestea bună este că Jupiter în Pești în 2021 aduce vindecare pentru foarte mulți, iar aici vorbim mai ales de vindecare din punct de vedere spiritual.

ADVERTISEMENT

„Saturn va rămâne în semnul Vărsătorului până prin martie 2023 și trebuie să respectăm inerția acestei pandemii. Conjunctura a ceea ce a generat pandemia s-a închis, urmează o altă etapă, o altă epocă. 2021 ne aduce antidotul divin pentru vindecarea planetei, acest Jupiter în Pești. Este bun pentru oricine să se vindece de boli, de probleme care s-au sedimentat în ființa umană, probleme emoționale, psihologice”, a declarat Cristina Demetrescu la Antena 3.

Odată cu trecerea lui Jupiter în Pești vom avea și multă dezinformare. Mulți vor ignora anumite lucruri, iar asta se produce din cauza faptului că nu se comunică suficient.

ADVERTISEMENT

Astrologul mai spune că în anul 2021 nu se amestecă deloc iubirea cu banii, deci este un an al responsabilizării fiecăruia și al trecerii într-o nouă etapă, în care lucrurile vor fi foarte bine delimitate unul de celălalt.

„Intrăm într-o etapă a viitorului”

Cristina Demetrescu a spus că tinerii ar putea să ocupe străzile în anul 2021, dar nu neapărat pentru a protesta. Aceasta susține că tinerii vor fi foarte debusolați și vor simți nevoia să se elibereze de toată tensiunea acumulată, să își exprime bucuriile și creativitatea într-un fel.

ADVERTISEMENT

„Intrăm într-o etapă a viitorului. Orgoliile vor fi foarte mari mai ales în politică. Ce facem cu țara? Sunt multe orașe ale țării din care tinerii vor să plece pentru că nu au ce face. Drumurile internaționale, de pildă, nu sunt foarte recomandate, dar perioada de litoral a anului 2021 este foarte bună, dar doar în apropiere: România, Grecia, Turcia”, a mai spus Demetrescu.

Astrologul a mai spus că vom face un salt important spre ceea ce se va numi din 2021 omul modern, deci ne așteaptă surprize și pe partea tehnologiei, fără să precizeze despre ce e vorba mai exact.

 

ADVERTISEMENT