Life

Previziunile astrologului Cristina Demetrescu pentru prima parte a lunii august 2022. Taurii n-au o perioadă ușoară

Astrologul Cristina Demetrescu a realizat previziunile pentru prima parte a lunii august 2022. Ce aduc primele două săptămâni din perioada care urmează?
01.08.2022 | 11:55
Previziunile astrologului Cristina Demetrescu pentru prima parte a lunii august 2022 Taurii nau o perioada usoara
Astrologul Cristina Demetrescu, previziuni pentru august 2022, în platoul „Vorbește lumea”. Captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Cristina Demetrescu anunță un august 2022 în care trebuie să fim mai ponderați. Este o lună destul de marcată de tensiune.

Cristina Demetrescu, previziuni pentru prima jumătate a lunii august 2022

Berbecii beneficiază de ajutorul lui Marte pe zodia Fecioarei undeva în zona sănătății. Trebuie să afle care este cauza pentru care nu se simt bine. Vorbesc, întreabă, fac analize. Este o lună bună și din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Taurii sunt puțin mai pisălogi în dragoste. Au puțin mania persecuției. Pot sacrifica din timpul lor dacă iubirea o cere. Își pot înfrâna anumite dorințe. Au unele frustrări.

Gemenii se organizează acasă. S-ar putea să repare, să schimbe mobila. E un Mercur care se află pe teritoriul domiciliului. În planul prietenilor, Jupiter retrogradează. Unii prieteni își pot retrage promisiunile și apar dezamăgirile.

ADVERTISEMENT

Racii trebuie să facă mai mult decât să vorbească. Sunt într-o perioadă de practică. Atât Mercur cât și Jupiter, care se află pe carieră, stă acolo pentru a crea condiții mai bune de muncă. Leii sunt mai chivernisiți în această perioadă. Probabil că au cheltuit cam mult.

Fecioarele devin mai vorbărețe mai muncitoare. Intră în priză. Simt nevoia să preia controlul. Anumite fonduri sau bani s-ar putea să întârzie. Există motive și cauze pentru care nu încasează anumiți bani, dar ei vor veni.

ADVERTISEMENT

Balanțele au vizată casa sănătății. E vorba de autoevaluare și starea lor de bună. Pot fi generate și bârfe, discuții, comentarii. Balanțele nu simt nevoia să declare tot ce fac.

Scorpionii sunt puși pe treabă

Scorpionii muncesc mult, promit mult. Își vor umple agenda și la un moment dat vor vedea că au clacat. Săgetătorii calculează, organizează și ei lucruri așa încât să fie bine. Vor beneficia pe zona profesională.

ADVERTISEMENT

Capricornii îl au pe Mercur pe casa străinătății. Pot fi anumite călătorii cu dublu sens. Pot cerceta o anumită piață sau ies la un târg.

Vărsătorii plasează bani foarte greu. Le e teamă de anumite investiții. Jupiter retrograd le poate aduce informații eronate. Trebuie să fie atenți la manipulări. Peștii trebuie să fie atenți la ideea de a face bani peste noapte, din surse mai puțin legale. Apar și discuții în plan conjugal. Cristina Demetrescu a făcut previziunile în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la PRO TV.

ADVERTISEMENT