ADVERTISEMENT
Life

Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru zodia Săgetător în 2021. Un an calm și prosper

Autor: Alexa Serdan | 12.01.2021 | 17:06
Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru zodia Săgetător în 2021. Un an calm și prosper

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt previziunile astrologice pentru anul 2021, pentru persoanele născute sub semnul zodiacal Săgetător. Aceștia vor bucura în următoarele 12 luni de multă prosperitate. 

ADVERTISEMENT

Totodată, acest semn zodiacal va avea parte în 2021 de calm și multe rezultate. Potrivit antena3.ro, Săgetătorul este stimulat să iasă din rutina zilnică, în special pe partea sentimentală. Posibile tentații amoroase, cei singuri au șansa să-și întâlnească sufletul pereche.

În dragoste sunt stimulați. Se cere diplomație în a vă controla partenerul de viață pentru că aveți tendința să exagerați din unele puncte de vedere. Renumitul numerolog este de părere că această zodie va învăța foarte multe lucruri noi în perioada următoare.

Mihai Voropchievici, previziuni pentru zodia Săgetător în anul 2021

Anul 2021 este unul al descoperirilor, al experiențelor noi și al renunțării la lucrurile care le fac viața neplăcută atât acasă, cât și la muncă. Norocul îți surâde anul acesta la bani, în carieră și în viața socială.

ADVERTISEMENT

În plus, sectorul muncii va fi unul solicitant pentru nativul Săgetător. E an de învățare, așadar vei avea parte de deprinderi noi, unele chiar interesante. Mai diversificați puțin zona de muncă. Va trebui să aveți grijă cum vă manifestați personalitatea.

Astrele mai transmit că este posibil ca nativul Săgetător să ia câteva kilograme în plus, lucru care nu îl va deranja în cele din urmă. Fiți moderați, tentația zodiilor de foc este să scape la bunătăți.

2021 este anul în care zodia aceasta poate renunța la obiceiurile proaste, totul ține de moderație. Anul aduce suișuri și coborâșuri, dar va trebui să munciți mai mult la modul în care vă manifestați eul interior.

ADVERTISEMENT

2021, un an la limita extremelor. Cum apare pe harta astrală

Mihai Voropchievici a mai declarat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” că anul 2021 este un an de 5, ceea ce înseamnă că este la extremă. Echilibrul vine cu foarte multe provocări pentru zodii, sănătatea și partea financiară recăpătându-se treptat.

Per total, 2021 este un an pașnic, dar aduce și nervozitate, agitație și iritabilitate. Inteligența este pe primul plan, nu se face nimic haotic în următoarele 12 luni. De altfel, zodiile trebuie să se mulțumească cu ceea ce au și să strângă cât mai mult cureaua legat de bani.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!