ADVERTISEMENT
Life

Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru zodia Scorpion în 2021. Se cere discreție maximă

Autor: Alexa Serdan | 11.01.2021 | 17:46
Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru zodia Scorpion în 2021. Se cere discreție maximă
Previziunile lui Mihai Voropchievici pentru zodia Scorpion în 2021. Se cere discreție maximă. Sursa foto: antena3.ro

Mihai Voropchievici a aflat care sunt previziunile pentru zodia Scorpion în anul ce a început. Numerologul este de părere că acest nativ trebuie să fie cât mai discret în 2021 pentru că se anunță schimbări radicale. 

ADVERTISEMENT

Discreția îl ajută la maxim pe nativul născut sub semnul zodiacal Scorpion, spune astrologul de la antena3.ro. Mai exact, este anul în care trebuie să știe exact ce proiecte și planuri de viitor are în mânecă, dar și câți bani și ce reușite profesionale va avea în perioada următoare.

Totul trebuie ținut cât mai secret în următoarele 12 luni. 2021 este rândul lor să intre în discreție, să nu mai dea din casă tot. De asemenea, Scorpionul trebuie să fie secretos atât în plan profesional, cât și legat de viața personală, intimă.

Mihai Voropchievici, previziuni pentru zodia Scorpion în 2021

„A fi prea deschis e periculos, nu știi cum te pândește un dușman”, spune Mihai Voropchievici. Nu uitați de familie pentru a găsi un refugiu în muncă. Există această tentație, este foarte important să găsești echilibrul perfect între carieră și viața de familie.

ADVERTISEMENT

Anul acesta vine cu creativitate din plin, mai ales din punct de vedere profesional. De altfel, 2021 anunță schimbări mari în toate domeniile de activitate.

Sfatul astrelor pentru zodia Scorpion este să nu investească toți banii în afaceri și să-și achite datoriile acumulate de-a lungul timpului. Plătește toate datoriile către stat, dar și către prieteni sau rude. Este un an al scadenței.

Un alt sfat vine legat de sănătate, aceasta trebuie protejată prin orice mijloace. Dorința de a munci mult aduce multă extenuare. Așadar, se cere somn de voie și relaxare.

ADVERTISEMENT

Sănătatea psihică și fizică sunt pe primul loc anul acesta. Odihnă mai multă în 2021, anul în care se vor întâmpla multe lucruri interesante și schimbări la 180 de grade.

În ceea ce privește anul 2021, fără a ține cont de zodii, acesta va fi unul pașnic, un an al inteligenței. Nu se face nimic haotic în acest an, existând șanse foarte mari ca semnele zodiacale să-și recapete stabilitatea financiară.

ADVERTISEMENT

De asemenea, 5 e cifra norocului, dar e un noroc schimbător. Trebuie să ne mulțumim cu ce avem, să fie cât mai economi. Moderația este cuvântul cheie pentru anul 2021.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!