Fotbal intern

Previziunile sumbre ale lui Ioan Andone pentru Dinamo: „Atâtea cluburi au luat-o de la zero, te duci în Divizia B”

01.08.2020 | 20:49
Previziunile sumbre ale lui Ioan Andone pentru Dinamo Atatea cluburi au luato de la zero te duci in Divizia B
ADVERTISEMENT

Ioan Andone a vorbit despre situația de la Dinamo, iar fostul antrenor al „alb-roșilor” nu îi vede deloc bine pe „câini”.

„Fălcosul” consideră că este mai bine ca formația din șoseaua „Ștefan cel Mare” să înceapă un nou capitol în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ioan Andone nu are nici alte previziuni favorabile pentru fanii „alb-roșii”.

Previziunile sumbre ale lui Ioan Andone pentru Dinamo

Ioan Andone a vorbit despre situația de la Dinamo și le oferă fanilor „câinilor” niște previziuni sumbre despre viitorul echipei: Programul e infernal! Dar li se dă o şansă să se salveze de la retrogradare.

E dureros să vorbim că Dinamo are o şansă să se salveze de la retrogradare. Au un handicap mare, au stat 14 zile în izolare, ce să mai vorbim, cu jucători care au stat acasă, neantrenaţi, le e foarte greu, dar au o şansă. 

ADVERTISEMENT

Atâtea cluburi au luat-o de la zero, te duci în Divizia B… oricum, ei au un suport uriaş în PCH, aţi văzut”.

„Nu credeam că se poate întâmpla în România!”

Ioan Andone a continuat și a recunoscut că este uimit de ceea ce se întâmplă la Dinamo, mai ales că aceasta este una dintre formațiile de tradiție ale României, care are un număr impresionant de susținători în toată țara.

ADVERTISEMENT

„Nu credeam că se poate întâmpla în România la o echipă susţinerea asta. Când ai atâta masă de oameni care ţin cu tine şi îţi plătesc anumiţi bani anual, poţi să te gândeşti la viitor, indiferent de unde o iei. Renaşte Dinamo!”, a mai spus Ioan Andone pentru Antenasport.

Dinamo are de disputat șapte jocuri în 17 zile, iar antrenorului nu îi place programarea partidei cu Chindia Târgoviște pentru că înaintea jocului ar fi vrut o pauză mai mare deoarece este formația cu care se luptă pentru rămânerea în primul eșalon.

ADVERTISEMENT

”E o poveste care durează, nu cred că avem timp. Sigur că ne simțim dezavantajați, pentru că noi am respectat toate normele impuse de DSP și cred că suntem singura echipă care a stat peste trei săptămâni în carantină.

După trei săptămâni să venim patru zile și după să jucăm. Al doilea meci îl avem după o zi, e incredibil. Un organism se reface după 72 de ore. Nu poți să mă pui la o zi cu adversarul meci direct în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Acest meci contra Chindiei trebuia programat la trei zile și jucam la o zi cu un alt adversar.

Am stat peste trei săptămâni și avem patru zile să punem jucătorii pe picioare din punct de vedere fizic. Nu mai vorbesc despre partea tehnico-tactică și morală”.

ADVERTISEMENT
Tags: