Fotbal intern

Prezență discretă pe stadionul din Giurgiu. „Vasi” Geambazi, surprins de camerele televiziunilor

Autor: Eduard Nicolae Popa | 22.07.2018 | 10:19
Prezență discretă pe stadionul din Giurgiu. „Vasi” Geambazi, surprins de camerele televiziunilor
„Vasi” Geambazi, surprins pe stadionul din Giurgiu

FCSB a pierdut primul meci din acest sezon din Liga 1 Betano, scor 1-0, pe terenul celor de la Astra Giurgiu, după un gol reușit de Azdren Llullaku.

La înfrângere a asistat și cel care este, cel puțin în acte, patronul FCSB. Este vorba despre Vasile Geambazi, nepotul lui Gigi Becali și cel care a preluat echipa de la acesta. Geambazi a fost surprins pe stadionul „Marin Anastasovici” de către camerele de luat vederi. Când a văzut că este filmat, patronul FCSB s-a ferit de lumina reflectoarelor.

Vasile Geambazi, surprins pe stadionul din Giurgiu, o prezență discretă în public

Poreclit de unchiul său „Vasi”, Geambazi este o prezență extrem de discretă în fotbalul românesc. El l-a impresionat pe Gigi Becali prin proiectul său de suflet, academia de fotbal de la Berceni:  „M-a uimit cu baza aia. Normal că se sfătuiește cu mine. Se sfătuiește cu mine la administrarea bazei, cu juniori și restul: ‘Dacă mai bag atâția bani, mai scot atâția bani’. Dar pe mine nu mă mai interesează, oricum face mai bine ca mine”, spunea Becali, în luna aprilie.

Chiar dacă nu obișnuiește să iasă în evidență prea des, Vasile Geambazi a oferit primul interviu important în presa românească de sport pentru FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!