Sport

Prezență surpriză la Farul – FCSB. Fostul căpitan vine special pentru derby-ul care decide titlul în SuperLiga. Exclusiv

Farul - FCSB va avea un spectator de lux în tribunele stadionului de la Ovidiu. Un fost mare căpitan al roș-albaștrilor vine să susțină pe viu echipa lui Charalambous.
21.05.2023 | 16:45
Prezenta surpriza la Farul  FCSB Fostul capitan vine special pentru derbyul care decide titlul in SuperLiga Exclusiv
Prezență surpriză la Farul - FCSB. Fostul căpitan vine special pentru derby-ul care decide titlul în SuperLiga. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Farul – FCSB este meciul care poate decide titlul încă din penultima etapă a SuperLigii, dacă echipa lui Gică Hagi se impune în confruntarea de la Ovidiu, programată duminică, 21 mai, la ora 21:00. Deși nu vor fi susținuți decât de 230 de ultrași, roș-albaștrii vor fi încurajați și de un jucător emblematic.

Spectator de lux la Farul – FCSB. Un fost căpitan îi va susține din tribune pe roș-albaștri

FANATIK a aflat în exclusivitate că FCSB va avea parte de sprijinul fostului căpitan Florin Tănase la meciul cu Farul Constanța din etapa a 9-a a play-off-ului SuperLigii. În cazul în care echipa lui Charalambous va cuceri titlul, Tase, care se va afla pe stadion la meciul de la Ovidiu, va primi și el medalie de campion.

ADVERTISEMENT

Atacantul, vândut la Al-Jazira în august 2022 în schimbul sumei de 3.000.000 de euro, a apucat să joace pentru FCSB în primele două etape din acest sezon de SuperLiga, cu Universitatea Cluj (1-1) și cu Rapid (0-2).

Florin Tănase este deja de câteva zile în România pentru recuperare și chiar a fost surprins la baza de la Berceni a roș-albaștrilor, de unde le-a transmis un mesaj mobilizator fanilor înaintea „finalei” cu Farul.

ADVERTISEMENT

„M-am întors acasă. Am prins 40.000 de oameni cu Sporting, dar în Liga 1 nu am prins niciodată”, a cometat Florin Tănase atmosfera de la derby-ul FCSB – CFR Cluj 1-0. „Cred că vor fi peste 55.000 de fani (n.r. – la FCSB – Rapid), cred că vor fi şi afară. Felicitări fanilor, pentru ceea ce faceţi, că sunteţi lângă echipă.

Susţineţi echipa, le daţi putere. Felicitări că aţi rămas lângă această echipă şi că aveţi coloană vertebrală”, a spus fostul căpitan al roș-albaștrilor, într-un dialog cu liderul galeriei, Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase, un singur trofeu în România

Florin Tănase a cucerit pe teren un singur trofeu în România în cei șase ani petrecuți la FCSB. Este vorba despre Cupa României, în 2020. În 2016-2017, sezon la finalul căruia Viitorul a câștigat campionatul, „Tase” a prins începutul de sezon, dar, după doar cinci meciuri, trei de SuperLiga și două în preliminariile Europa League, a fost transferat de către Gigi Becali.

În august 2016, latifundiarul din Pipera a plătit 1.500.000 de euro pentru a îl aduce de la Constanța pe fotbalistul născut la Găești. La finalul sezonului 2016-2017, cu Florin Tănase în echipă, FCSB a fost la egalitate de puncte cu Viitorul, dar a pierdut titlul din cauza rezultatelor directe din play-off

ADVERTISEMENT

Pe plan personal, ultimii doi ani petrecuți de Tănase la gruparea roș-albastră au fost excepționali. Atacantul în vârstă de 28 de ani a ieșit golgheterul SuperLigii în precedentele două ediții, cu 24, respectiv 20 de goluri, și s-a ales cu transferul la Al-Jazira acolo unde încasează un salariu anual net de 1.500.000 de euro.

  • 83 de goluri și 41 de assist-uri a reușit Florin Tănase în cei șase ani petrecuți la FCSB

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „2 solist” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT