Sport

Prezentare cu peripeții pentru Kostas Manolas la echipa lui Cosmin Olăroiu. Ce l-a speriat de moarte pe fundașul grec. Video

Cosmin Olăroiu a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor și l-a adus pe Kostas Manolas, dar grecul a tras o sperietură zdravănă la prezentarea oficială.
28.09.2022 | 08:00
Prezentare cu peripetii pentru Kostas Manolas la echipa lui Cosmin Olaroiu Ce la speriat de moarte pe fundasul grec Video
Cosmin Olăroiu a dat o nouă lovitură pe piața transferurilor și l-a adus pe Kostas Manolas, dar grecul a tras o sperietură zdravănă la prezentarea oficială. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Al Sharjah a început perfect noul sezon, acumulând 9 puncte în 3 etape și fiind pe primul loc, la egalitate cu echipa lui Florin Tănase, Al Jazira.

Kostas Manolas, prezentare șocantă la formația lui Cosmin Olăroiu

Ajuns în noiembrie 2021 la Al Sharjah, tehnicianul român nu a reușit decât o clasare pe locul 2 în sezonul trecut, dar și-a propus ca în noua stagiune să atace titlul. Al doilea din istoria formației pe care o conduce.

ADVERTISEMENT

Și pentru asta, Cosmin Olăroiu a avut o campanie de transferuri impresionantă. Ultimul jucător adus este fundașul Kostas Manolas de la Olympiakos, iar grecul nu va uita niciodată ziua în care a fost prezentat oficial la vicecampioana Emiratelor Arabe Unite.

Pentru a-l primi ca pe un adevărat star, conducătorii clubului Al Sharjah au decis să aducă la ședința foto de prezentare a jucătorului de 31 de ani și un leu. Doar că la un moment dat, în timpul filmărilor, lucrurile au luat o turnură neașteptată.

ADVERTISEMENT

Deși aflat într-o poziție relaxantă și având alături îmblânzitorul, superbul animal a scos un scurt răget care l-a înspăimântat pe Manolas. Jucătorul nu a știut cum să se îndepărteze mai repede de leu, având o figură cu adevărat terorizată.

Manolas, al optulea străin la Al Sharjah

Cosmin Olăroiu a dat adevărate lovituri pe piața transferurilor în această vară și i-a semnat la Al Sharjah pe bosniacul Miralem Pjanic, adus de la Barcelona, și pe spaniolul Paco Alcacer, adus de la Villarreal.

ADVERTISEMENT

Pjanic nu a jucat niciun minut în tricoul Barcelonei în sezonul precedent, iar cota lui s-a prăbușit, ajungând la doar 9,5 milioane de euro. Bosniacul a mai jucat în cariera sa la Metz, Olympique Lyon, AS Roma, Juventus și Beșiktaș.

Pe lângă cele trei achiziții reușite în perioada de mercato, Cosmin Olăroiu mai are în lot la Al Sharjah patru brazilieni, Gustavo Alemao, Marcus Meloni, Luanzinho și Caio Lucas, dar și pe Ousmane Camara din Guinea.

ADVERTISEMENT

Cosmin Olăroiu este unul dintre cei mai de succes antrenori români, iar banii câștigați în zona asiatică i-a investit cu succes. Ultima afacere a tehnicianului român este un restaurant de lux pe care îl va deschide la Dubai. FANATIK a aflat în exclusivitate toate detaliile afacerii de milioane de dolari.

ADVERTISEMENT