Rapid, la start! Pancu:"Am un mesaj pentru toţi cei care ne CONTESTĂ"

Rapid, daniel pancu, Daniel Niculae, LIGA 4, constantin schumacher

Noul Rapid va juca în Liga a IV-a, alături de CS FC Dinamo şi CSA Steaua - detalii aici. Miercuri, la Primăria sector 1, cea care sprijină noul Rapid, a avut loc, prezentarea oficială a conducerii administrative şi tehnice a echipei: Daniel Niculae - preşedinte, Daniel Pancu - director tehnic, Ovidiu Burcă - manager de proiect, iar Constantin Schumacher - antrenor.

"Am un mesaj pentru cei care contestă noua echipă a Rapidului: am plecat la Voluntari pentru că eram sigur de faliment, şi asta s-a şi întâmplat şi am zis că nu ma alătur decât proiectului care are sigla şi culorile şi asta se întâmplă. Câţi rapidişti mai sunt între 0 şi 20 de ani în România? Vă spun eu, foarte puţini, din păcate. Vrem să educăm copiii în spiritul rapidist, iar numele meu să rămână în memoria rapidiştilor", spune Daniel Pancu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

"Obiectiv imediat: promovarea!"

"E un proiect de amploare, de lungă durată, sperăm să readucem Rapidul în prim-planul fotbalului românesc. Ne vom baza, pe lângă prima echipă şi proiectul acesta de a readuce Rapidul în prima ligă, pe o academie de copii şi juniori foarte puternică", a declarat Daniel Niculae.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"Sunt alături de nişte oameni care au demonstrat ceva în sportul romanesc, cu un set de valori care i-a făcut să reuşească. Lipsa acestor valori face ca fotbalul românesc să fie într-un moment de colaps. Nu lipsa banilor e cea mai gravă problemă din fotbalul românesc, ci minciuna şi incompetenţa. Vrem să venim cu un nou proiect în fotbalul românesc", dezvăluie şi Ovidiu Burcă.

Un fost stelist, în lotul Rapidului

Antrenorul Schumacher are ca obiectiv promovarea imediată în Liga a III-a: "Ne antrenăm de două săptămâni, săptămâna viitoare începe campionatul, avem câţiva jucători pe care ne vom baza. În scurt timp vor mai veni jucători, vrem să promovăm în fiecare an, pentru că locul nostru e în Liga 1." 

Tehnicianul giuleştenilor a anunţat deja câţiva jucători pe care se va baza în noul proiect. Printre aceştia se numără Nico şi Pancu, dar şi un fost jucător al FCSB, Doru Bratu.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091