Life

O prezentatoare de la Kanal D este însărcinată în trei luni: „Nu sunt o gravidă cu probleme”

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Kanal D este însărcinată în trei luni! Vedeta nu știe încă sexul bebelușului, însă entuziasmul ei este uriaș.
29.11.2021 | 17:25
O prezentatoare de la Kanal D este insarcinata in trei luni Nu sunt o gravida cu probleme
O prezentatoare de la Kanal D este însărcinată. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anca Ciota, prezentatoarea rubricii Meteo de la Știrile Kanal D este însărcinată în trei luni și două săptămâni. Șatena și partenerul ei, Phelipe, sunt extrem de emoționați de când au aflat că vor deveni părinți, iar de acum înainte tot universul lor se va învârti în jurul bebelușului.

Vedeta Kanal D a spus că primele trei luni de sarcină au decurs normal. Nu a avut greață sau pofte culinare exagerate, iar analizele pe care și le-a făcut până acum au ieșit bine.

ADVERTISEMENT

Anca a mai spus că, indiferent de sexul copilului, pe care îl va afla în maximum patru săptămâni, își dorește ca bebelușul să vină pe lume sănătos.

Prezentatoarea Anca Ciota de la Kanal D va deveni mămică

Tăticul micuțului din pântecele șatenei a făcut o confesiune interesantă legată de sarcina partenerei sale. Phelipe a spus că în urmă cu un an a avut un vis ciudat, în care un preot aflat într-o peșteră i-ar fi transmis să îi pună numele David sau Saul fiului său.

ADVERTISEMENT

Phelipe și Anca se gândesc deseori la acest vis și se așteaptă ca în burtică să fie un băiețel. Rămâne de văzut dacă visul partenerului de viață al prezentatoarei a fost unul premonitoriu sau nu.

„Este un bebeluș sănătos. Nu sunt o gravidă cu probleme. Am o sarcină ușoară până acum. Nu am pofte”, a declarat Anca Ciota la Teo Show.

ADVERTISEMENT
anca ciota însărcinată
Anca Ciota și Phelipe, în platoul Teo Show. Captură Kanal D

„Am insistat să le spunem personal părinților”

„Am insistat să le spunem personal părinților. S-a nimerit când sărbătoreau 35 de ani de căsătorie. S-a lăsat cu lacrimi, fericire, îmbrățișări. Părinții au fost mai fericiți decât noi când au aflat de copil”, a adăugat Anca.

Prezentatoarea rubricii meteo de la Kanal D a spus că și-a dat seama că este însărcinată pentru că începuse să se simtă ciudat. Observase că decolteul ei crescuse, iar atunci a spus că trebuie să își facă un test de sarcină.

ADVERTISEMENT

Când a aflat că este mămică a țipat atât de tare de bucurie încât au aflat toți vecinii, iar odată cu ei și Phelipe. Prima persoană din familie care a aflat fericita veste a fost mama partenerului ei, căci acesta nu a rezistat și a sunat-o imediat. Apoi Anca le-a transmis bucuria și alor ei, emoționându-i până la lacrimi.

 

ADVERTISEMENT