Life

O prezentatoare Pro TV a dat în judecată un spital din Capitală. Vedeta cere 1 milion de euro daune

O cunoscută prezentatoare de la Pro TV a dat în judecată un spital din Capitală. Vedeta aduce acuzații de malpraxis și cere 1 milion de euro daune materiale.
12.01.2022 | 20:39
O prezentatoare Pro TV a dat in judecata un spital din Capitala Vedeta cere 1 milion de euro daune
O prezentatoare Pro TV a dat în judecată Spitalul Filantropia și cere despăgubiri uriașe. Ce a pățit bebelușul acesteia. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Pro TV, Ramona Păuleanu, soția cunoscutului avocat Adrian Cuculis, a dat în judecată Spitalul Filantropia, din București, pentru malpraxis. Aceasta cere despăgubiri de 1 milion de euro.

O prezentatoare Pro TV a dat în judecată Spitalul Filantropia și cere despăgubiri uriașe. Ce a pățit bebelușul acesteia

Într-o postare de pe pagina ei de socializare, vedeta televiziunii explică și motivele pentru care a recurs la această decizie.

ADVERTISEMENT

În aprilie 2021, Ramona Păuleanu anunța că este însărcinată în 7 luni și că se va retrage de pe micile ecrane. Din păcate, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Vedeta a născut prematur, o fetiță și un băiat. Băiatul nu a putut fi luat acasă și a petrecut mai multe luni în spital.

În timpul petrecut în unitatea medicală din Capitală, micuțul s-ar fi îmbolnăvit. Din această cauză, vedeta Pro TV a anunțat că a acționat în instanță spitalul.

ADVERTISEMENT

”Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut septis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo.

Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri. Un milion, ați citit bine. Nu că să mă îmbogățesc, nu avem nevoie de bani. Avem nevoie de dreptate, iar banii mergeau, în cazul in care câștigam, către o cauză în care credeam.

ADVERTISEMENT

Îmi voiam băiatul bine, nu-i suma să compenseze suferința lui. N-am făcut mare tam tam pe subiectul ăsta.

De fapt, nu l-am dezvoltat deloc. De ce? Sunt mai multe motive, poate voi avea timp sa le expun. Cred că cel mai important e că nu știu cât de departe aș fi mers cu demersul asta, dar acum știu că merg până în pânzele albe”, scrie prezentatoarea pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Ramona Păuleanu: ”Spitalul mă acuză pe mine pentru infectarea bebelușului”

În mesajul său din online, vedeta Pro TV mai spune că ”spitalul joacă murdar” în toată această situație. Mai exact, Păuleanu anunță că unitatea medicală o învinovățește pentru infectarea copilului.

”(…) Asta după ce, și atunci, și acum, spitalul dovedește că joacă murdar.

Printre altele, ASTĂZI am aflat ca tot ce s-a întâmplat s-a întâmplat din cauză că eu aveam o infecție care a provocat nașterea și a afectat copiii, infecție despre care eu nu am știut nimic până în acest moment, iar analizele din foaia de externare o contrazic.

Cu toate astea, mi-au apărut doua diagnostice noi, post externare. Post externare. Nu, nu sistemul medical romanesc e putred, ci oamenii din el.

Că doar nu mârșav nu poate fi un spital, o clădire, ci cei care o conduc.

Sunt convinsă că or sa inventeze tot felul de mizerii, ma aștept la orice. Dar îi anunț pe această cale, că și eu merg până la capăt.

Păcat de oamenii oamenii competenți și empatici care lucrează acolo, prinși involuntar în aceasta mocirlă. Și-mi pare rău că îi amărasc cu acest mesaj”, a mai spus Ramona Păuleanu pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: