Life

Prezentatoare tv, atacată de o maimuță în timpul unui interviu transmis în direct – Video

27.05.2020 | 17:38
Prezentatoare tv atacata de o maimuta in timpul unui interviu transmis in direct  Video
ADVERTISEMENT

O prezentatoare de televiziune a avut parte de o experiență neplăcută în timp ce acorda un interviu în direct. Animalul ei de companie, o maimuță, a atacat-o după ce vreme de câteva minute stătea foarte liniștit.

Prezentatoare tv atacată de maimuță la tv

Lobna Asal, o realizatoare de emisiuni din India, a participat la emisiunea la care lucrează împreună cu primata ei, în timp ce lua un interviu unui actor egiptean.

ADVERTISEMENT

Femeia și-a ținut maimuța în frâu până la un moment dat, când aceasta a început să o muște și să sară pe piciorul ei.

În acea secundă, prezentatoarea s-a ridicat de pe scaun și a plecat din platou, speriată și șocată de reacția animalului, mai ales că nu i s-a întâmplat niciodată asta de când îl crește.

ADVERTISEMENT

Imaginile transmite au făcut deliciul publicului, deși femeia era foarte speriată.

Primatele au devenit pericole sociale în India

Maimuța o mușca de picior, iar atunci Lobna a îndepărtat-o, însă fără efect. Primata a sărit din nou pe picioarele ei, așa că a luat lesa și a întins-o.

Producătorii show-ului indian care a devenit acum celebru în toată lumea din cauza acestui eveniment insolit au taxat-o aspru pe prezentatoare, căci au spus că ea este singura responsabilă de ceea ce a făcut animalul și că nu trebuia să o aducă la televizor.

ADVERTISEMENT

Faptul că maimuțele au început să devină agresive nu e vreo noutate în India.

De când cei mai mulți indieni au intrat în carantină, maimuțele au început să iasă pe străzi și să atace în mai multe comunități pe oricine iese în cale, având în vedere că au dispărut turiștii care să le hrănească.

Nu se știe de ce a devenit nervoasă maimuța vedetei, având în vedere că se presupune că aceasta are grijă de ea. Deci, cel mai probabil nu a atacat-o de foame, ci pur și simplu a vrut și primata momentul ei de glorie.

ADVERTISEMENT

Videoclipul a strâns aproape 800.000 de vizualizări pe Facebook.

القرد "بقاليلو" طلع غدار والإعلامية لبني عسل هربت وسابت الهواء بسببه ?? موقف هيموتك من الضحك #قناة_الحياة #سهرة_عيد_الفطر

القرد "بقاليلو" طلع غدار والإعلامية لبني عسل هربت وسابت الهواء بسببه ?? موقف هيموتك من الضحك#قناة_الحياة #سهرة_عيد_الفطر #كريزي_تاكسي

Posted by ‎الحياة اليوم‎ on Monday, 25 May 2020