Life

Prezentatoarea de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre familie și carieră: “Mama nu a acceptat să lucrez în media”

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea de la Puterea Dragostei, a vorbit despre cum a reușit să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală.
27.07.2021 | 15:53
Prezentatoarea de la Puterea Dragostei dezvaluiri despre familie si cariera Mama nu a acceptat sa lucrez in media
Prezentatoarea de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre familie și carieră: "Mama nu a acceptat să lucrez în media". Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu a decis să pună pe primul loc cariera. A devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Bravo au Stil!. A urmat Bravo ai stil! Panorama și alte rubrici. În final a devenit prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

Cristina Mihaela Dorobanțu recunoaște că a întâmpinat destule greutăți. Filmările au loc în Turcia și astfel este obligată să stea departe de familie și de prieteni.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Puterea Dragostei, dezvăluiri despre familie și carieră: “Mama nu a acceptat să lucrez în media”

Cristina Mihaela a acceptat provocarea de a prezenta una dintre cele mai cunoscute emisiuni, Puterea Dragostei. A decis să facă ceea ce îi place, chiar dacă mama sa nu a susținut-o, dorindu-și o altă carieră pentru fiica ei.

“Părinții mei sunt icoanele vieții mele. Mama, într-adevăr, nu a acceptat niciodată să lucrez în media.

ADVERTISEMENT

Și acum îmi spune că și-ar fi dorit să fiu notar, dar tata mă susține din toate punctele de vedere și anunță toți vecinii de pe strada noastră din Măgurele să se uite la Puterea Dragostei.  

El este un fan înrăit al emisiunii. Chiar dacă mama nu m-a susținut în această carieră, mă iubește extrem de mult”, a spus Cristina Mihaela, pentru Viva.ro.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Bravo ai stil! recunoaște că a întâmpinat destule greutăți. Încă de la început a fost o adevărată provocare. Emisiunea se filmează în Turcia, astfel că este obligată să stea departe de familie. În plus a fost obligată să se adapteze la un stil de viață diferit. În final a reușit însă să-și găsească echilibrul.

“Mi-am creat o adevărată familie în Turcia. (…) Este adevărat că dorul de familie este foarte mare, dar, de câte ori am ocazia, merg acasă și mă bucur de ai mei”, a mai spus prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu și-a dorit să prezinte știri

Bruneta nu a renunțat nici acum la ideea de a deveni prezentatoare de știri. A acceptat însă provocarea de a deveni prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, un show extrem de îndrăgit. Aceasta spunea într-un interviu că nu regretă alegerea făcută, pentru că probabil viața a dus-o acolo unde trebuia.

Atunci când a decis să plece în Turcia a fost nevoită să se despartă de iubitul ei. Nu-i pare însă rău pentru că a luat această decizie.

ADVERTISEMENT