Life

Prezentatoarea Kanal D, Andreea Stravoiu, și-a riscat viața cu un gest necugetat pe munte. Ce s-a întâmplat 

08.09.2020 | 16:16
Prezentatoarea Kanal D Andreea Stravoiu sia riscat viata cu un gest necugetat pe munte Ce sa intamplat
Prezentatoarea Kanal D Andreea Stravoiu a fost la un pas să se accidenteze
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D a făcut un gest necugetat când se afla într-o zonă de munte. Vedeta a transmis totul live, în mediul online, în acele momente, spre uimirea fanilor.

Mai exact, este vorba și despre o fostă concurentă de la “Bravo, ai Stil”, despre care mulți au aflat că are propriul său segment în cadrul “Teo Show”, de la Kanal D. Tânăra și-a riscat viața în respectivele clipe și internauții au observat foarte repede despre ce e vorba.

ADVERTISEMENT

O mare amatoare de adrenalină și senzații tari, vedeta de la Kanal D a încercat să le arate tuturor cum se distrează.

Prezentatoare Kanal D, la un pas de accident din cauză că transmitea live

Prezentatoarea Kanal D și-a riscat viața cu un gest necugetat pe munte. Ce s-a întâmplat 
Prezentatoarea Andreea Stravoiu și-a riscat viața când transmitea live pe Instagram și se plimba cu ATV-ul

Însă, Andreea Stravoiu nu a ținut cont de un aspect foarte important, atunci când se afla pe drumul accidentat, pe care îl parcurgea cu ajutorul unui ATV.

ADVERTISEMENT

Tânăra a primit propria ei emisiune, la finele anului trecut, în care face echipă cu George Mihai, pentru show-ul ROventura. Aceasta s-a filmat când se plimba cu ATV-ul pe un drum nu tocmai ideal transmisiunilor live. De aceea, a fost la un pas să se accidenteze când efectua o asemenea manevră.

Andreea Stravoiu a ajuns cunoscută datorită participării în celebrul show de modă de pe Kanal D. După ce a participat la “Bravo, ai Stil” a căpătat o mare popularitate în rândul publicului.

ADVERTISEMENT

Motiv pentru care a primit un segment doar al ei, pe respectivul post, inițial în cadrul emisiunii prezentate de către Teo Trandafir.

Vedeta a fost la un pas să se accidenteze, din pricina faptului că circula în acel mod și nu s-a asigurat. Din fericire, a fost ferită de orice primejdie. Fanii au aflat apoi și cum s-a distrat, pentru că pe contul oficial de Instagram apare și o fotografie cu atelajul pe patru roți.

ADVERTISEMENT

Filmulețul a fost postat în secțiunea de InstaStory și nu a durat foarte mult până când Andreea Stravoiu a fost asaltată cu mesaje, din rândul urmăritorilor.

“Nu e plăcere mai mare decât să mă bucur de multă adrenalină, zile lungi călduroase și peisaje superbe.”, a fost mesajul transmis de Andreea Stravoiu, în dreptul pozei sale când se afla pe ATV.

ADVERTISEMENT