Life

Prezentatoarea Puterea dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu, atenționată în mediul online: „Luați măsuri!”

21.10.2020 | 10:36
Prezentatoarea Puterea dragostei Cristina Mihaela Dorobantu atentionata in mediul online Luati masuri
Cristina Mihaela Doronanțu, criticată pentru felul în care prezintă Puterea dragostei. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Puterea dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu, primește  tot mai des mesaje de nemulțumire din partea fanilor emisiunii în legătură cu modul în care cârmuiește acest format.

Cristina Mihaela Dorobanțu de la Puterea dragostei, trasă de mânecuță de fani

Mulți dintre cei care au început să vadă show-ul de la Kanal D încă din primul sezon sunt în continuare de părere că fosta finalistă de la Bravo, ai stil este puțin depășită de această emisiune.

ADVERTISEMENT

Fanii îi cer Cristinei Dorobanțu să se impună mai mult, căci lucrurile par scăpate de sub control chiar și atunci când este ea prezentă în mijlocul concurenților.

Telespectatorii îi scriu pe Instagram să ia măsuri împotriva celor care încalcă regulile bunului simț în emisiune, mulți țipând și urlând nerespectând-o nici măcar pe prezentatoare.

ADVERTISEMENT

„Ești minunată, dar luați măsuri. Concurenții nu vă respectă deloc, țipă de parcă au înnebunit”, este una din atenționările primite de Cristina Dorobanțu de la o fană, pe contul ei de Instagram.

„Se pare că vă plac astfel de caractere”

„Cristina, din nou George și-a arătat fata, vrea sa fie impunător in fata tuturor , vb când vrea și cum vrea cu toți , jignește și ironizează încontinuu.

ADVERTISEMENT

Se pare că vă plac astfel de caractere , ba chiar îi susțineți nu le prea închideți gura când urlă , o faceți tot cu cei care sunt mai puțin plăcuți acolo. Urât ce vedem zilnic. În privința lui Nikos nu mai încercati să-l aduceți înapoi că ne-a scârbit cu circul lui zi de zi .

Stă bine unde e, dacă e nevoie sa plece Aya după el, ocupa locul de pomană acolo , cum o fac și alți de altfel”, este o altă critică adusă de un telespectator atât prezentatoarei cât și echipei de producție de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu a înlocuit-o pe Andreea Mantea la cârma reality-show-ului matrimonial Puterea dragostei din luna iulie devenind prezentatoarea celui de-al treilea sezon.

Înainte de acest show, Dorobanțu realiza rubrica „Secrete între fete” în cadrul emisiunii Teo Show.

 

ADVERTISEMENT