Life

Prezentatoarea Puterea Dragostei, înșelată și hărțuită! Cristina Dorobanțu, reacție vehementă, după ce s-a despărțit de iubitul infidel

16.09.2020 | 18:43
Prezentatoarea Puterea Dragostei inselata si hartuita Cristina Dorobantu reactie vehementa dupa ce sa despartit de iubitul infidel
ADVERTISEMENT

Cristina Dorobanțu nu prea are noroc pe plan amoros, căci după o relație de 5 ani cu un afacerist din Cluj prsărată cu împăcări și despărțiri, în cele din urmă, cei doi și-au spus adio.

Totul s-a întâmplat zilele trecute, după ce niște persoane binevoitoare au hărțuit-o pe vedeta Kanal D chiar de la primele ore ale dimineții cu poze în care apărea iubitul ei împreună cu o altă femeie.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Puterea Dragostei a făcut totul public, însă a ținut să le lase un mesaj și celor care au dorit să îi facă ”acest bine”, dar celei care i-a luat locul în această perioadă.

Cristina Dorobanțu, înșelată și hărțuită!

Prezentatoarea Puterea Dragostei s-a despărțit de iubitul alături de care urma să meargă în fața altarului, plan pe care îl avea în minte chiar din urmă cu doi ani. Îndrăgostiții și-au mai dat o șansă chiar la sfârșitul acestei veri, însă bărbatul a călcat din nou pe bec și a fost prin în timp ce se delecta cu alte domnișoare.

ADVERTISEMENT

Imaginile au ajuns la Cristina Dorobanțu, care nu a fost prea încântată că a trebuit să vadă astfel de imagini. Evident, furioasă, aceasta și-a anunțat iubitul că nu mai e cale de împăcare. Din păcate, vedeta a fost hărțuită la propriu încă de la primele ore ale dimineții de persoane care au exagerat cu numărul de apeluri și imagini cu iubitul ei prins în fapt. Acest lucru a deranjat-o la culme pe diva de la Kanal D.

„ Am creat isterie pe Instagram după mesajele pe care le-am dat persoanele care mă urmăresc. Uite, de asta n-am eu timp să fac poze și să le trimit și să le spun, te înșală bărbatul tău. Pentru că muncesc, acum sunt în pauzele de la filmări. Nu mă vait, chiar dacă stau până la 12 noaptea. Asta e ce mi-am dorit de la viață. Dar ca să ajung aici n-am stat să fac nici poze, n-am stat nici să mă îngrijorez pentru cine, cum, în ce fel înșală și am lăsat libertate oamenilor de a-și petrece viața și relațiile mai ales așa cum își doresc.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mărturisit că pentru locul de muncă pe care îl are și succesul de acum a fost nevoită să muncească mult, dar mai ales să termine și școala, fiind masterantă în Dreptul Afacerilor.

„Țin să vă trec puțini prin ultimii cinci ani din viața mea. Momentul în care am terminat masterul în Dreptul Afacerilor în iunie, apoi în august m-am înscris la Bravo, ai Stil! Apoi am stat o perioadă pe bară și chiar vorbeam cu o persoană de dimineață că eu nu sunt genul de persoană căreia să-i fie rușine cu ce face. Eu pot să vând roșii la colțul străzii.”

ADVERTISEMENT

Toate persoanele care au trecut prin viața mea sunt extrem de șmechere, importante, interesante, deosebite și dacă vă așteptați vreodată ca eu să fac o afirmație nepotrivită despre o persoană sau alta doar pentru că voi simțiți nevoia să-mi influențați punctul de vedere. Persoanele care au făcut parte din viața mea sunt cele mai tari și așa vor rămâne.

Ar trebui să-mi mulțumească persoanele care sunt în viața lor persoanelor care au fost în viața mea, pentru că sunt cele mai tari.”, a povestit Cristina Dorobanțu pe Instagram.

Întreaga situație cu iubitul vine la câteva zile după ce mai mulți fani i-au cerut să plece de la Puterea Dragostei și să revină Andreea Mantea în locul ei. Vara aceasta, vedeta tv a aavut parte de emoții și pe plan amoros, căci s-a despărțit de Mihai, fostul iubit împreună cu care a fost cinci ani, s-a cuplat cu George Lung, un afacerist din Cluj, însă s-au despărțit înainte să ajungă în Turcia. Acum, ea îi mai dăduse o șansă fostului logodnic, însă drumurile lor s-au despărțit definitiv.

ADVERTISEMENT