Life

Prezentatoarea Puterea dragostei s-a întors din nou în țară și a făcut anunțul! Cristina Dorobanțu i-a luat pe toți prin surprindere

05.10.2020 | 12:56
Prezentatoarea Puterea dragostei sa intors din nou in tara si a facut anuntul Cristina Dorobantu ia luat pe toti prin surprindere
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea Puterea dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu, a revenit weekend-ul trecut în România, lăsând în stand-by filmările reality-show-ului din Turcia.

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Puterea dragostei, își vinde hainele în scop caritabil

Vedeta Kanal D a făcut o filmare de la Măgurele unde și-a anunțat fanii că a decis să își vândă majoritatea hainelor. Amfitrioana show-ului matrimonial a anunțat că va păstra doar câteva rochii din garderoba ei.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” i-a liniștit pe fani când a spus că se află în țară, mulți crezând că nu va mai prezenta emisiunea. În realitate, Cristina Mihaela face naveta între București și Istanbul, iar atunci când are de onorat evenimente în România vine de urgență cu avionul, filmările emisiunii nefiind afectate în vreun fel.

„Dacă vă întrebați unde sunt, mai am foarte puțin și pierd avionul. Da, nu vă îngrijorați, nu o să-l pierd, dar vreau să vă spun că de câteva ore bune sunt la Măgurele, unde, ce credeți că fac, am strâns o mare parte din hainele mele, aproape tot ce vedeți voi pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vrea să păstreze doar câteva rochii

Am zis să mai păstrez doar trei-patru rochii, câteva și pe restul le vând. Pe data de 8 la Resale Shop o să se ocupe cineva pentru că eu trebuie să filmez, dar vă așteaptă acolo cu mare parte din hainele mele, iar când voi reveni în țară, cu toți banii strânși o să merg și o să le fac o surpriză unor copii”, este anunțul făcut de prezentatoarea Puterea dragostei pe Instastory.

Printre piesele vestimentare ale vedetei, pe care le vinde pentru o cauză nobilă, se află și faimoșii ei balerini, cei de care nu se dezlipea deloc în primul sezon al emisiunii Bravo, ai stil, unde a fost pe locul doi în marea finală.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe haine vor fi vândute la prețuri accesibile, chiar dacă sunt multe branduri destul de scumpe. Persoana care o va ajuta va face un live de la evenimentul programat pe 8 octombrie la magazinul din București, în timp ce Cristina Dorobanțu va filma o nouă ediție a emisiuni sale, la Istanbul.