ADVERTISEMENT
Life

Prezentatoarea Raluca Maniță și-a schimbat radical look-ul. Este una dintre cele mai frumoase știriste

Autor: Cerasela Stafie | 21.09.2020 | 11:21
Prezentatoarea Raluca Maniță și-a schimbat radical look-ul. Este una dintre cele mai frumoase știriste
Ea este una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv. Și-a schimbat look-ul Sursa foto: Instagram

Raluca Maniță este una dintre cele mai frumoase prezentatoare din televiziunea românească. Aceasta impresionează prin trăsăturile ei angelice și cucerește inimile telespectatorilor cu ochii ei de culoarea cerului.

ADVERTISEMENT

Recent, fostul reporter de la ProTv a postat pe Instagram o serie de imagini prin care și-a surprins admiratorii.

Frumoasa jurnalistă și-a tăiat și vopsit superba podoabă capilară și a prezentat o tunsoare bob mediu care îi vine foarte bine.

Raluca Maniță, schimbări de look și profesionale, pe drumul cel bun din toate privințele

„Un altfel de breaking news” este descrierea care însoțește prima imagine în care frumoasa reporteră arată fanilor schimbarea majoră a coafurii. Ulterior, ea a adăugat: „e atât de ciudat cât de diferit te face să te simți o tunsoare și cum oamenii reacționează la acest tip de schimbare”.  Prietenii au reacționat felicitând-o pentru alegerea făcută: „ești superbă! Abia aștept să te văd la televizor”, „iți vine minunat!” sau „uaaaau…Manita, ești superbă!”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

ADVERTISEMENT

Raluca Maniță este din Satu Mare și are 30 de ani. A studiat Științe Politice la Cluj, unde a și lucrat prima oară, la Pro TV Cluj. Ulterior, ea a lucrat la Pro TV Brașov și, în cele din urmă, la București, adunând o carieră de aproape 10 ani în trustul Pro.

Ea a prezentat cele mai importante jurnale, investigații din domeniul turismului, dar și multe alte reportaje de mare interes.

In vara acestui an, Raluca a părăsit Pro TV-ul și s-a alăturat unui nou proiect lansat de fostul manager al televiziunii de pe Pache Protopopescu. Adrian Sârbu a lansat Aleph News și a atras nume grele din presa, printre care și pe Maniță.

ADVERTISEMENT
Raluca Manita
Raluca Manita, schimbare de look
Sursa foto: Instagram

„Aleph News e un proiect al secolului 21. El îşi va crea propria piaţă: consumatorii de informaţie şi entertainment de pe mobil, cei care au abandonat sau au fost abandonaţi de televiziunea tradiţională.

Ei aşteaptă să retrăiască experienţa informaţiei fuzionate cu entertainment-ul, în noua eră a social media. Pentru ei, Aleph News va fi (ne)aşteptatul Breaking News.”, declara Sârbu la momentul respectiv, potrivit zf.ro.

ADVERTISEMENT
Raluca Manita
Raluca Manita, schimbare de look
Sursa foto: Instagram

Nici în plan personal, lucrurile nu par a stagna sau a merge prost pentru Raluca Manita. Ea s-a căsătorit, într-o ceremonie restrânsă, în vara acestui an cu un tânăr pe nume Bogdan cu care avea o relație de doi ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!