Life

Prezentatoarea știrilor sportive s-a căsătorit la New York! Soțul ei e nepotul unui actor celebru. Foto

Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV s-a căsătorit la New York. Soțul ei e Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță.
01.06.2024 | 13:11
Ramona Păun şi Cosmin Mihăiţă
ADVERTISEMENT

Ramona Păun este prezentatoarea știrilor de la ProTV. Dincolo de cariera în televiziune, ea se iubește cu Cosmin Mihăiță, nepotul celebrului actor George Mihăiță și unul dintre cei mai influenți oameni de PR de la noi.

Prezentatoarea știrilor sportive s-a căsătorit: “Am plecat Păun la New York și mă întorc Mihăiță”

După o relație care datează de mai bine de 10 ani, Ramona Păun și Cosmin Mihăiță s-au căsătorit la New York: “Am plecat Păun la New York și mă întorc Mihăiță. 🥰 Am zis “DA” în orașul visurilor noastre. ♥️”, a fost mesajul postat de Ramona Păun pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Cei doi au planificat de mai mult timp nunta, dar au amânat-o din cauza pandemiei COVID-19. Într-o emisiune la Cătălin Măruță, frumoasa prezentatoare a declarat toamna trecută că a fost nevoită să amâne petrecerea:

„Nu s-a anulat, s-a amânat. Cum să nu existe dragoste? Au fost multe impedimente, dar important e că nu am abandonat lupta, Viața e o luptă! Prima dată a fost pandemia de vină, când eram destul de aproape, de petrecere.

ADVERTISEMENT

Parcurseserăm mulți pași și cum știm cu toții s-a produs inevitabilul, dar asta nu ne împiedică să ne petrecem timpul împreună, să ne iubim în continuare, dar o să se întâmple, acum facem tactica de joc. Am schimbat strategia de joc. Eu iubesc petrecerile intime”, a povestit Ramona Păun.

Au o relaţie de mai bine de 10 ani: “Sunt recunoscatoare că n-am avut până acum un impas major care să ne zdruncine relația”

Într-un interviu acordat pentru Viva, Ramona Păun a vorbit despre Cosmin Mihăiţă, cu care are o relaţie de mai bine de 10 ani:

ADVERTISEMENT

“E un om bun, tandru, foarte atent la nevoile și visurile mele, ambițios și puternic, care mi-a oferit protecție și sprijin în cele mai grele momente ale mele.  Sunt și situații în care încăpățânarea amândurora mai face să iasă scântei, dar pentru că avem o comunicare foarte bună, tensiunea se stinge rapid.

Sunt recunoscatoare că n-am avut până acum un impas major care să ne zdruncine relația. Au mai fost certuri venite din opinii diferite, dar care s-au terminat cu dialog și împăcare rapidă.

ADVERTISEMENT

Au fost însă momente grele pe care fiecare dintre noi le-am trăit, când ne-a fost mai greu să fim prezenti 100% în relație, dar astea n-au făcut altceva decât să consolideze relația”, a povestit Ramona Păun pentru VIVA.

ADVERTISEMENT